Connect with us

Alba

FOTO: Incendiu de vegetație în zona șoselei de centură a municipiului Alba Iulia. Intervin pompierii

Published

on



Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, vineri după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu în zona șoselei de centură.

Este vorba despre un incendiu de vegetație uscată.

Pompierii s-au deplasat cu o autospecială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Noul stand de prezentare a județului Alba, inaugurat în sediul CJ din Cetatea Alba Carolina, de Ziua Mondială a Turismului

Published

on

Consiliul Județean Alba a inaugurat noul stand de prezentare a județului, în cadrul unui eveniment organizat la sediul instituției, din Cetatea Alba Carolina. De Ziua Mondială a Turismului, CJ Alba a organizat, vineri, o serie de activități.

Standul de prezentare a județului include principalele obiective turistice și va fi folosit la târgurile naționale și internaționale de profil.

Cu ocazia inaugurării standului, a fost organizat și evenimentul ”porți deschise” la noul sediul al Consiliului Județean…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Corespondențele dintre Constantin Noica, Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu vor fi publicate într-un volum de carte comun

Published

on

Scriitorii Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu vor publica, într-un volum de carte comun, corespondenţele pe care le-au purtat cu filosoful, poetul, eseistul, publicistul şi scriitorul Constantin Noica, transmite Agerpres.

Andrei Pleşu a declarat, joi seară, în prima zi a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere – FILIT de la Chişinău, că lucrează, alături de Gabriel Liiceanu, la cartea de corespondenţe cu Constantin Noica, subliniind că volumul va „spune multe despre epoca în care se petreceau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Nectarine retrase de la vânzare din magazinele Penny. Conțin pesticide peste limita legală. Verificări ANPC

Published

on

Nectarine retrase de la vânzare din magazinele Penny. Comisarii ANPC au descoperit că un lot de nectarine ce provin din Turcia conțineau pesticide peste limita legală.

Autoritatea Națională pentru protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat că a ridicat probe de fructe și legume ce provin din import și sunt vândute în marile magazine din țară.

După testarea în laborator, s-a descoperit că un lot de nectarine importate din Turcia conțineau o cantitate de pesticide de peste 12 ori mai mare decât limita…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Peste 150 de elevi olimpici, premiați la Aiud, pentru rezultatele obținute la concursurile școlare

Published

on

Peste 150 de elevi olimpici au fost premiați la Aiud, pentru performanțele la concursurile școlare. La eveniment au participat și profesorii coordonatori.

Festivitatea de premiere a fost organizată de Asociația Caritabila Maria Agapia Aiud,

Au fost premiați 157 de elevi din clasele IV-XII.

Aceștia au ocupat locurile I, II sau III la fazele județene ale olimpiadelor școlare și la concursurile aflte pe listele Minsterului Învățământului.

Urmăriți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement