Connect with us

Eveniment

Semnal de alarmă de la salvatorii animalelor sălbatice din Sibiu – „Natura o să aibă numai de suferit”

Publicat



Preşedintele asociațiilor care salvează animale sălbatice în judeţul Sibiu, Miruna Gritu, atrage atenția și spune că atât timp cât oamenii vor continua să își pună în prim plan intersele proprii, natura va avea de suferit, scrie AGERPRES.

Pentru prima dată în judeţul Sibiu, Consiliul Judeţean, Poliţia Animalelor şi ONG-urile care se ocupă pentru ajutorarea animalelor, au semnat, în contextul sărbătoririi pe 3 martie a Zilei mondiale a vieţii sălbatice, un acord prin care şi-au propus salvarea animalelor aflate într-o situaţie de pericol.

Miruna Gritu, preşedintele Asociaţiei Wild Help – Pentru Salvarea Animalelor Sălbatice şi a Asociaţiei Prietenii Berzelor, spune că este vital să fie redusă presiunea pe care oamenii o pun asupra mediului.

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”. Strângere de fonduri în scop caritabil

Publicat

Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”, organizată de Asociația Culturală AREXERA, și-a deschis porțile, joi, la Grand Hotel Napoca.

Expoziția este organizată cu scopul de a susține…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Românii pot reclama dezinformările deepfake de pe Facebook și TikTok direct la Ministerul Digitalizării

Publicat

Românii pot reclama dezinformările deepfake de pe platformele online direct la Ministerul Digitalizării. ​Românii vor putea să încarce, pe pagina de internet a Ministerului Digitalizării, sesizări cu privire la conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) în scopuri malițioase.

Potrivit...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 320.000 de cărți funciare înregistrate în Alba. Județul, pe primul loc în Transilvania și pe șase la nivel național

Publicat

O.C.P.I. Alba a înregistrat un număr de 321.579 cărți funciare, județul nostru situându-se pe locul șase într-un clasament la nivel de țară și pe locul întâi în Transilvania, a transmisvineri Instituția Prefectului Alba. 

Prefectului Nicolae Albu a convocat la o întâlnire de lucru pe directorul OCPI Alba, Cornelia Țăran-Baba, care a prezentat situația privind desfășurarea Programul Naţional de Cadastru şi Carte...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Compania aeriană Animawings lansează zboruri Cluj-București de pe Aeroportul ”Avram Iancu”

Publicat

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul unor noi zboruri regulate directe spre Bucureşti, în toamna anului 2024. Astfel, începând cu data de 16 septembrie 2024, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe