Connect with us

Alba

11 paturi libere la ATI în toată țara pentru bolnavii de COVID-19. În Alba nu mai e niciun loc liber

Publicat



Grupul de comunicare strategică a anunțat sâmbătă, 2 octombrie, că în toată țara mai sunt doar 11 paturi libere la ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-CoV-2.

În Alba nu mai este niciun loc liber.

Vezi și ALBA: 209 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore. Județul a trecut de pragul de 3 la mie. Incidența actualizată în localități

Situație paturi ATI destinate pacienților de Covid-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, neocupate:

Constanța – 1

Galați – 1

Mureș – 3

Sălaj – 3

Tulcea  – 3

Citește și VIDEO: Noile reglementări și interdicții antiCOVID, adoptate de Guvern. Ce se întâmplă în localitățile cu rată peste 6 la mie

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în 24 de ore. Amenzi de peste 20.000 de lei

Publicat

Sute de mașini și persoane au fost verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Aceștia au dat amenzi de peste 20.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea infracțiunilor și contravențiilor.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 307 persoane și au fost verificate 208 autovehicule.

Au fost constatate 137 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fugarii vor trebui să suporte cheltuielile de aducere în țară. Legea a fost aprobată de Parlament. Care sunt regulile

Publicat

Fugarii vor trebui să suporte cheltuielile de aducere în țară. Legea a fost aprobată, marți, de Camera Deputaților, în calitate de for decizional. Este reglementată procedura prin care sunt recuperate sumele pe care statul român le are de achitat în cazul acestor persoane.

Proiectul a fost adoptat de Camera Deputaţilor cu unanimitate de voturi. Acesta completează art. 16 din Legea 302/2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală.

Iniţiativa vizează limitarea fenomenului „fugarilor” şi descurajarea acestei atitudini infracţionale,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scandal într-o familie din comuna Horea. Un bărbat s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție. Ce s-a întâmplat

Publicat

Scandal într-o familie din comuna Horea. Un bărbat s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție. Acesta și-ar fi amenințat soția și l-ar fi lovit pe tatăl ei.

Potrivit IPJ Alba, incidentul a fost sesizat poliției din comună, luni, 13 mai, în jurul orei 23.50. Un bărbat de 65 de ani, din Horea, reclama că soțul fiicei sale se manifesta agresiv.

Din primele cercetări, a rezultat că scandalul s-a petrecut la locuința comună al acestora. Pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 38 de ani și-ar fi amenințat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Complexul balnear de la Ocna Mureș a împlinit un an de activitate. Media numărului de vizitatori: 1.033 pe zi

Publicat

Complexul balnear Băile Sărate Ocna Mureș a împlinit un an de la inaugurare. Primarul orașului, Silviu Vințeler și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, au făcut marți un bilanț al primelor 12 luni de funcționare. 

Primarul a spus că în până la 31 ianuarie 2023, aproximativ 250.000 de persoane au plătit bilet pentru a intra la băi (copii mici sunt exceptați) și a menționat că ”trendul s-a păstrat și în acest an”.

”Anul trecut a fost media de 1.033 de persoane pe zi” a afirmat Vințeler.

El a spus că în acest an autoritățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe