Connect with us

Cluj

20 de persoane evacuate în urma unui incendiu la Sanex în Cluj-Napoca

Publicat


Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate după ce un incendiu a izbucnit într-o hală a producătorului de plăci ceramice Sanex, a anunţat, marţi dimineaţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

“Două autospeciale, o platformă pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi şi un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopţii trecute ca urmare a unei solicitări cu privire la izbucnirea unui incendiu într-o hală de producţie a unui operator economic situat pe strada Beiuşului din municipiul Cluj-Napoca. Astfel, după înregistrarea apelului pe numărul unic pentru urgenţe 112, în jurul orei 3,50, la faţa locului au fost evacuate aproximativ 20 de persoane de pe locul de muncă, până la sosirea pompierilor, iar personalul cu atribuţii privind prima intervenţie în cadrul operatorului economic a intervenit cu mijloace de primă intervenţie, limitând extinderea flăcărilor mai departe de un palet încărcat cu materie primă”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Nu a fost nicio persoană afectată de incendiu.

“Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la un echipament al instalaţiei de alimentare cu gaze naturale”, se mai arată în aceeaşi informare. AGERPRES

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz. Obiceiuri din satele Clujului

Publicat

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz era un obicei întâlnit la sate, și nu doar în Cluj sau în Transilvania, ci în tot spațiul românesc.

Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sau Sângeorzul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Armament militar, tiroliană și atelier de pictură: Ziua Porților Deschise la Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Publicat

Sediul Comandamentului Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, și-a deschis marți, 23 aprilie, porțile pentru sute de vizitatori, dornici de a pătrunde, pentru o zi, în universul forțelor armate.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Carbochim Cluj-Napoca aniversează 75 de ani de la înființare. Investiții, 7 milioane de euro. Producția, mai mare cu 20%

Publicat

SC Carbochim S.A. Cluj-napoca, cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, aniversează la începutul lunii mai 75 de ani de la înființare, perioadă în care a funcționat fără întrerupere.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Publicat

Primăria Cluj anunță că începând de miercuri, 24.04.2024, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații:

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 202 (intersecție cu strada…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe