Connect with us

Alba

20 sfaturi pentru cumpărarea de blugi pentru tipul dvs. de corp (P)

Publicat



Blugii pot fi blestemul tuturor existențelor noastre. Mai ales la vârsta de 30 de ani. Blugii nu se mai potrivesc la fel ca atunci când aveam 20 de ani.

De la faptul că avem copii, că luăm sau pierdem în greutate sau pur și simplu corpul nostru se schimbă odată cu vârsta, poate fi un adevărat dezastru să încercăm să găsim o pereche bună de blugi care să nu arate ca blugii mamei, să ne ofere confortul pe care îl dorim și să ne flateze de fapt corpul în schimbare.

Alegerea unei perechi perfecte de pantaloni de damă nu este o treabă ușoară. Poate că cei norocoși au descoperit deja denimul care îi poate purta de-a lungul anotimpurilor, dar pentru cei care încă mai caută, nu vă temeți. Există mai mulți pași de siguranță pe care îi puteți face pentru a vă asigura că procesul de cumpărare este cât mai ușor (și cât mai riguros) posibil.

Rețineți că nu trebuie să vă ia toată ziua să găsiți blugi. Există specialiști în blugi care vă pot face sugestii, dar magia pentru cea mai bună pereche este potrivirea individuală.

Iată câteva sfaturi pentru a găsi cea mai bună pereche de blugi pentru corpul dvs.:

1. Atunci când probați blugii, observați dacă intră ușor pe dvs. Dacă o…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Savantul Sergiu Pașca, originar din Aiud, articol pe prima pagină în cea mai recentă ediție a prestigioasei reviste Nature

Publicat

Savantul Sergiu Pașca, originar din Aiud, a scris un articol care a ajuns pe prima pagină în cea mai recentă ediție a prestigioasei reviste Nature, cu o strategie ce ar putea servi ca tratament pentru sindromul Timothy, caracterizat prin afecțiuni ale inimii, autism și epilepsie.

Cercetarea este semnată de Sergiu Pașca și 15 colegi ai săi de la Universitatea din Stanford, scrie Edupedu.

Potrivit sumarului oferit de Nature, „sindromul Timothy este o tulburare genetică ale cărei caracteristici includ afecțiuni ale inimii, autism și epilepsie.

Cauza este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Borbolatița, obiceiul străvechi al veseliei, al ploii și al belșugului, ținut a doua zi de Paște în satul Limba din Alba. FOTO

Publicat

Borbolatița, obiceiul străvechi al veseliei: Locuitorii salului Limba (comuna Ciugud) au sărbătoresc luni Borbolatița, un obicei păstrat în judetul Alba din moși strămoși.

Borbolatiţa este un obicei care se desfăşoară în ziua de „Sfântul Gheorghe”, dar când 23 aprilie cade în post, obiceiul se desfăşoară în a doua zi de Paşte. Este un ritual pentru dezlegarea ploii fertilizante.

Unul dintre tinerii satului se îmbracă în crengi, pentru a reprezenta o creatură verde, care semnifică abundența.

Este vorba despre o tradiție străveche, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: „Pomana copiilor”, obicei străvechi păstrat la Presca Ampoiului. Tradiții în a doua zi de Paște, în comuna Meteș

Publicat

„Pomana copiilor”, obicei străvechi păstrat la Presca Ampoiului. Luni, în a doua zi de Paște, în satul Presaca Ampoiului din comuna Meteș a fost organizat evenimentul „Pomana copiilor”. 

Obiceiul păstrat la Presaca Ampoiului este transmis de generații, din tată-n fiu. Ritualul începe în Duminica Floriilor, când gosopdinele satului duc făina la ”prescurariță”, adică femeia din sat care coace prescurile pentru biserică.

După slujba religioasă desfășurată la Biserica Ortodoxă „Sfântul Nicolae” din sat, în a doua zi de Paște, colăceii sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Motivele pentru care doi șoferi verificați de polițiștii din Alba vor da explicații în fața anchetatorilor. Ce au făcut greșit

Publicat

Doi bărbați vor fi cercetați de polițiștii din Alba, după ce au încălcat legislația rutieră. Cei doi au fost opriți de polițiștii rutieri, în data de 4 mai. După verificarea documentelor oamenii legii au descoperit mai multe abateri. 

Cele două cazuri au fost comunicate în data de 6 mai 2024, de reprezentații IPJ Alba.

La data de 4 mai 2024, în jurul orei 08.15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 34 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Balomiru de Câmp, fără a poseda…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe