Connect with us

Eveniment

3 iunie 2023: Cutremur cu magnitudinea ml de 2.3 produs în Hunedoara

Publicat


cutremur

Un cutremur slab, cu magnitudine de 2.3 s-a produs sîmbătă în Hunedoara. Seismul a avut loc la adâncimea de 15 kilometri.

Potrivi Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului INCDF,în data dce 3 iunie 2023, la ora 13:15:40, ora locală a României, s-a produs în Transilvania, Hunedoara, un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.3, la adâncimea de 15 kilometri.

Cutremurul de intensitate I, s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 41 kilometri S de Hunedoara, 44 kilometri NV de Târgu Jiu, 56 kilometri S de Deva, 85 kilometri E de Reșița, 86 kilometri N de Drobeta-Turnu Severin, 90 kilometri SV de Alba Iulia.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar, la Alba Iulia. Cât va fi investiția și contribuția de la bugetul local

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat miercuri datele investiției pentru construirea centrului de colectare deșeuri prin aport voluntar, în zona stației de transformare din cartierul Gheorghe Șincai. Va fi o locație unde locuitorii vor putea duce resturi din construcții, mobilier și haine vechi și alte deșeuri ce nu sunt colectate de la domiciliu.

A fost aprobată documentația tehnică la faza de studiu de fezabilitate și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj închiriază spațiu pentru un birou de schimb valutar în incintă

Publicat

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță o licitație publică în data de 2 octombrie pentru închirierea unui spaţiu în vederea construirii unui spațiu comercial destinat desfășurării activității bancare…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

”Masă caldă” în școli. Condițiile în care va continua programul de sprijin alimentar pentru elevi, în anul școlar 2023-2024

Publicat

Programul ”Masa caldă” va continua și în anul școlar 2023-2024, în 450 de unități de învățământ din țară. Proiectul a fost aprobat de Guvern, joi, 28 septembrie, la trei săptămâni de la începerea cursurilor.

Actul normativ prevede acordarea cu titlul gratuit a unui suport alimentar – masă caldă sau pachet alimentar – preșcolarilor și elevilor din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat,  în limita…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vârsta de pensionare se MODIFICĂ. Condiții pentru PENSIONAREA anticipată

Publicat

Vârsta de pensionare se modifică. Printre măsurile pe care România și le-a asumat prin PNRR se numără și cea privind creșterea perioadei profesionale a cetățenilor, scrie Alba24.ro.

Este un alt mod de a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe