Connect with us

Cluj

4 noi CURIOZITĂȚI despre ANIMALUL tău de companie de la MuffyVet

Publicat



Medicii veterinari de la cabinetul MuffyVet din Cluj-Napoca revin cu 4 noi curiozități despre câini și pisici. Astăzi, vor prezenta câteva aspecte mai puțin cunoscute despre necuvântătoare, de la torsul pisicilor la asemănarea lor și a câinilor cu oamenii, prin prisma durerilor și a stărilor de spirit prin care trec.

Citește și Ce NU știai despre ANIMALUL tău de companie. Alte 4 IDEI de la MuffyVet

Citește și Ce NU știai despre ANIMALUL tău de companie. 4 IDEI de la MuffyVet

1. Sedentarismul bulldogilor francezi

Stăpânii de bulldogi francezi nu trebuie să își facă griji în privința activității lor fizice întrucât este o rasă mai sedentară. În schimb, trebuie să fie atenți la temperaturile la care îi expun, fiind foarte sensibili la condițiile meteorologice extreme.

„Bulldogul francez nu are nevoie de multă mișcare comparativ cu alte rase: aproximativ o oră de mișcare pe zi este suficientă. Asigurați-vă mereu că este protejat de temperaturi excesive (foarte reci sau foarte calde), deoarece poate suferi de probleme respiratorii la temperaturi extreme din cauza feței sale plate”, spun veterinarii.

2. Vocabularul pisicilor

Deși nu este la fel de vorbăreață precum un cățel, unicitatea pisicii constă în tors.

„Pisica are un vocabular destul de limitat sau mai puțin demonstrativ decât câinele, cu foarte puține excepții și își folosește mult mai puțin vocea.

Cu toate acestea, pisica are un avantaj față de câine în a putea promova o stare de spirit pozitivă prin tors și, în prezența stăpânului său, folosește foarte mult această abilitate”, explică MuffyVet.

3. Și cățeii au dureri de oase

Asemenea oamenilor în perioada de…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, deschis după renovarea de peste 7,1 milioane de euro. Va fi un ”templu cultural”

Publicat

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost redeschis, vineri, în urma unor lucrări de renovare și restaurare care au costat peste 7 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată de Uniunea Europeană, Guvernul Ungariei și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. 25 de companii și universitățile clujene și-au prezentat oferta la Bursa locurilor de muncă a AJOFM

Publicat

Zeci de companii și cele mai importante universități clujene și-au prezentat oferta la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj vineri, 14 mai, la Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, o bijuterie a Transilvaniei, își redeschide porțile în weekend. Renovarea a durat 7 ani

Publicat

Castelul din Gilău se redeschide în acest weekend pentru public, după un proces de renovare meticulos și amplu, care a durat șapte ani.

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău va fi de acum un centru cultural…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj caută ÎNLOCUITOR pentru Otele. Pe cine ar vrea „Bursucul”

Publicat

Având în vedere că CFR Cluj și-ar putea vinde omul de gol, pe Philip Otele, în această vară, Dan Petrescu caută variante de înlocuire.

Una dintre acestea ar putea fi Adrian Mazilu, 18 ani, fostul jucător al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe