Connect with us

Alba

4 octombrie: Ziua Internațională a Animalelor

Published

on



Ziua Internațională a Animalelor, sărbătorită pe 4 octombrie, este un prilej global de a reflecta asupra drepturilor și bunăstării animalelor.

Această zi încurajează respectul față de toate speciile și subliniază importanța conservării biodiversității și a mediului natural.

Organizațiile pentru protecția animalelor, adăposturile și grupurile ecologiste organizează evenimente pentru a sensibiliza publicul cu privire la cruzimea împotriva animalelor și la importanța adopțiilor responsabile.

Prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Peste 300 de percheziții în toată țara. Dosar în legătură cu o firmă care vindea arme ilegal și le livra prin curier

Published

on

Polițiștii desfășoară peste 300 de percheziții în toată țara, într-un dosar privind nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. O firmă din afara țării ar fi comercializat online arme de autoapărare, tir sportiv cu aer comprimat, airsoft și le-ar fi expediat prin curier celor interesați.

Potrivit IGPR, vineri, 4 octombrie polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Burse pentru stagii de masterat, doctorat şi de cercetare în străinătate. Ministrul Educației: Vom lansa în curând apelul

Published

on

A treia ediţie a apelului de burse pentru stagii universitare de masterat, doctorat şi pentru stagii de masterat, doctorat, postdoctorale şi de cercetare în străinătate urmează să fie lansată în curând, a anunțat joi ministrul Educației, Ligia Deca. 

„Am făcut câţiva paşi care vor sprijini şi încuraja tinerii să aleagă să continue studiile aici, acasă, spre o carieră de cercetare. Bursele studenţilor doctoranzi au crescut, din anul universitar trecut, la 3.200 lei lunar.

Vom lansa în curând a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Șapte candidaturi validate și una respinsă pentru alegerea președintelui României. Deciziile BEC

Published

on

Biroul Electoral Central pentru alegerea președintelui României a validat în ședința de joi șase candidaturi. Potrivit unui comunicat al BEC, au fost adoptate șase decizii privind înregistrarea candidaturii și a semnului electoral.

Este vorba de candidaturile depuse de Elena-Valerica Lasconi, Călin Georgescu, Nicolae-Ionel Ciucă, Hunor Kelemen, Mircea-Dan Geoană și Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Alături de candidatura lui George Simion, validată luni, până în acest moment sunt validate șapte candidaturi….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cutremur în România, vineri dimineața. În ce zonă s-a produs și ce magnitudine a avut

Published

on

Un cutremur s-a produs vineri dimineața în România, în jurul orei 06:19, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut o magnitudine de 4.1 grade pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 140 km. 

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), cutremurul mediu s-a produs la ora 06:19:25 (ora României).

Acesta s-a produs la:

  • 47 km V de Focșani,
  • 55 km N de Buzău,
  • 68 km SE de Sfântu-Gheorghe,
  • 76 km E de Brașov,
  • 86 km NE de Ploiești.

Reamintim faptul că marți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement