Connect with us

Eveniment

981 de programări în platforma de vaccinare pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

Publicat


Secretarul de stat în Ministerul Sănătății a anunțat vineri dimineață că 981 de programări au fost făcute de joi după-amiaza în platforma de vaccinare pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

„Am dat startul programărilor pentru vaccinarea celor mici! În mai puțin de 24 de ore au fos validate 981 de programări în platforma oVaccinare pentru copii cu vârste cuprinse înte 5 și 11 ani”, a anunțat vineri dimineața Andrei Baciu.

Conform acestuia, prima tranșă de vaccin anti-Covid pentru această categorie de vârstă va ajunge în țara noastră zilele următoare, iar cei care vor să își programeze copiii trebuie să caute în platformă semnul „P_PED”.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății spune că sunt 219 astfel de cabinete destinate vaccinării celor mici, unde „se poate merge chiar dacă nu v-ați înregistrat înainte pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro”.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

Meteorologii au emis vineri avertizări Cod portocaliu și galben de vânt puternic mai multe zone din țară. La munte, rafalele ating 140 de kilometri/ oră, viscolind și troienind zăpada.

COD PORTOCALIU

avertizarea Cod portocaliu vizează județele Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Brașov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Covasna și Vrancea.

Conform meteorologilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă și în prima parte a zilei de sâmbătă, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120-140 km/h, viscolind și troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă.

Avertizarea este în vigoare de vineri, de la ora 16.00, până sâmbătă, la ora 10.00.

COD GALBEN

Zone din județele Bacău, Vaslui, Neamț, Iași, Suceava și Botoșani se aflăîncepând de vineri, de la ora 10.00, până sămbătă, la ora 20.00, sub cod galben de vânt puternic.

În Carpații Meridionali și Orientali vânul va avea intensificări de 70-90 km/h, iar la altitudini de peste 1.500 de metri rafalele vor depăși 90-110 km/h.

În cea mai mare parte a Moldovei vor fi rafale de 55-65 km/h, iar pe arii restrânse de 75-80 km/h.

Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

Publicat

Floreștiul e blocat din cauza unei avarii. Conducta principală de canalizare care traversează localitatea s-a spart și se intervine pe DN1, anunță Compania de Apă Someș. Din această cauză se circulă bară la bară.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, scapă de acuzațiile aduse de o federație sindicală

Publicat

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, scapă de acuzațiile de abuz în serviciu aduse de Federația Sindicatelor Independente din Educație. 

Tribunalul Alba a respins plângerea formulată de sindicat, împotriva ordonanței de clasare anterioare, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

”Respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de petenta Federația Sindicatelor Independente din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

EXCLUSIV. Pizza Comasata, lansată de o pizzerie din Cluj-Napoca special pentru alegerile din 9 iunie

Publicat

O pizzerie din Cluj-Napoca lansează pizza Comasata, special pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, aceasta având ingrediente care reflectă culorile partidelor din coaliția PSD-PNL.

Cristian Hoza,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Coaliția PSD – PNL s-a rupt la alegerile locale pentru București. Gabriela Firea și Sebastian Burduja, noii candidați

Publicat

Coaliția PSD – PNL s-a rupt la alegerile locale pentru București. Cele două partide au decis, după miezul nopții, să aibă fiecare candidat separat la primăria Capitalei: Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja.

Partidele au decis să renunțe la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu cu șapte zile înainte de expirarea termenului la care pot fi înregistrate candidaturile.

Firea și Burduja și-au exprimat intenția de a candida…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe