Connect with us

Eveniment

A murit legendarul om de televiziune Larry King – Era infectat cu COVID-19

Publicat



Cunoscutul om de televiziune Larry King, în vârstă de 87 de ani, a murit după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, scrie BBC.

El fusese internat în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles la sfârșitul anului trecut după ce a contractat virusul și ulterior a fost mutat la terapie intensivă la începutul lunii ianuarie, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat, notează Digi24.
Larry King s-a luptat de-a lungul vieții cu numeroase probleme de sănătate, printre care afecțiuni cardiace, diabet de tip 2 dar și cancer pulmonar.

Jurnalistul, care timp de 25 de ani a fost gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN,  a dezvăluit în 2017 că a avut cancer la plămâni și a fost operat. În 1987, el a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual.

În aprilie 2019 i s-au pus niște stenturi și tot în 2019 a suferit și un atac cerebral.

Însă legendarul om de televiziune a trecut printr-o suferință cumplită anul trecut, când doi dintre copiii săi au murit la interval de o lună. Fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august.

Numeroasele probleme de sănătate l-au făcut pe Larry King să înființeze o fundație care îi poartă numele și care îi ajută pe cei care nu au asigurare medicală.

În timpul celor 25 de ani de carieră la CNN, Larry King a intervievat candidați la alegerile prezidențiale, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți. S-a retras din activitate în 2010, după ce a realizat peste 6.000 de ediții ale show-ului de televiziune. Însă nu a putut sta prea mult departe de camerele de luat vederi. În 2012, a devenit gazda emisiunii „Larry King Now”, care se difuza de trei ori pe săptămână la Ora TV, un canal digital on-demand pe care l-a fondat împreună cu mogulul mexican în domeniul telecomunicațiilor Carlos Slim.

Sursa: Digi24

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

AIAS investighează accidentul aviatic produs duminică, la Vurpăr, în care a fost implicat un avion de mici dimensiuni

Publicat

AIAS investighează accidentul aviatic produs la Vurpăr. Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile a anunțat că investighează evenimentul de aviație civilă produs în data de 28 aprilie, în zona localității Vurpăr. 

Potrivit AIAS, duminică, 28 aprilie, în jurul orei locale 18:10, autoritatea a fost notificată despre producerea unui eveniment de aviație civilă în zona localității Vurpăr, din județul Alba, în care a fost implicată o aeronavă tip Apollo Fox, înmatriculată YR-5347, care după aterizare a capotat.

Vezi și

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj a efectuat o nouă PRELEVARE de organe

Publicat

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj a efectuat o nouă prelevare de organe. Este vorba de ficat, rinichi și cornee de la o pacientă aflată în moarte clinică.

„Cu puțin timp înainte de Sărbătorile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Urs semnalat într-un sat din județul Alba. Locuitorii au fost avertizați prin sistemul RO-ALERT

Publicat

Prezența unui urs a fost semnalată marți dimineața, în jurul orei 10:50, în satul Vidolm din comuna Ocoliș.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, locuitorii din comună au primit o avertizare prin RO-Alert.

Aceștia au fost atenționați să rămână în locuințe și să evite zona.

De asemenea, sunt avertizați să păstreze distanța și să nu încerce să hrănească animalul sau să se apropie să îl fotografieze.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, un urs a fost grav rănit după ce a fost lovit de un TIR, în zona cartierului Oarda din Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Actorul Florin Piersic face recuperare după o intervenție la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca

Publicat

Actorul Florin Piersic (88 de ani) se află în proces de recuperare după o intervenție la un genunchi suferită la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Piersic a fost internat în urmă cu două săptămâni pe secția de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe