Connect with us

Eveniment

A pus în pericol siguranța circulației rutiere: Bărbat din județul Sibiu, REȚINUT de polițiști. Ce s-a întâmplat

Publicat



fotografie cu caracter ilustrativ

Un bărbat din județul Sibiu a fost reținut luni de polițiști, după ce a săvârșit mai multe infracțiuni rutiere.

Potrivit IPJ Sibiu, luni, 19 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Rusciori, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 10.00, pe Drumul Magului din Rusciori, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept, autoturismul în cauză fiind neînmatriculat.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar ca urmare a probatoriului administrat polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 470 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 30 aprilie. Sunt vacante 470 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258 831 137

Angajator – post…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc, despre contracandidații la funcția de primar: Nu știu să deschidă o ușă ca să întrebe de centura metropolitană

Publicat

Emil Boc, care va candida din nou la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, spune că în ceea ce îi privește pe contracandidații săi, aceștia nu fac decât să reformuleze idei care au fost puse în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ce se întâmplă cu păcănelele în localitățile sub 15.000 de locuitori. Reguli schimbate în câteva ore. Precizări OFICIALE

Publicat

Ce se întâmplă cu păcănelele în localitățile sub 15.000 de locuitori: Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a schimbat regulile pentru păcănele, în doar câteva ore.

Inițial, a anunțat că sălile de jocuri vor putea funcționa în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori cât timp au licență – adică încă un an.

După câteva ore, a revenit cu o precizare: patronii vor putea să își păstreze afacerile doar dacă își mută aparatele în orașele mari, transmite Euronews.ro.

„Mizeria supremă – dacă mă întrebați pe mine – vine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: Pentru mine nu există nu se poate. Proiectul centurii metropolitane va merge mai departe

Publicat

Primarul Emil Boc a declarat, marți, că nu se pune problema ca proiectul centurii metropolitane să nu mergă mai departe, asta după ce oferta pentru tronsonul 2 al acesteia a fost declarată neconformă.

Emil Boc a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe