Connect with us

Eveniment

Accident cu două victime, printre care un copil, pe DN 14A în județul Sibiu. Șoferul era băut și nu avea permis de conducere

Published

on



Arhivă foto

Două persoane printre care și un copil au fost rănite, marți după-amiază într-un accident rutier produs pe DN 14A, în județul Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, un echipaj SMURD a intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Mediaș spre Blăjel, la un accident rutier.

Echipajul medical a evaluat medical patru persoane implicate în accident. Trei adulți și un copil.

Copilul a fost preluat de echipajul SAJ, venit în sprijin și transportat la spitalul Mediaș cu fractura de femur, fiind însoțit de tată.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani cu traumatism cranio-cerebral și multiple contuzii este transportat la echipajul SMURD la spitalul Mediaș.

Celelalte două persoane au fost evaluate medical și refuză transportul la spital.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs pe DN 14A, la ieșirea din municipiul Mediaș spre Blăjel.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Blăjel spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Blăjel, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Doi pasageri, un minor în vârstă de 5 ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment rutier.

În zonă se circulă îngreunat.


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Examen de maturitate pe scena Teatrului Prichindel: ”Pescarul și sufletul său”. O poveste despre rău și bine, sacrificiu și iubire

Published

on

Prichindel, băiatul roșcovan a dat sâmbătă seara un examen important, pe singura scenă de teatru profesionist din Alba Iulia: cel al maturității. Actorii teatrului de păpuși au arătat că vor să țintească și alt public în sala de spectacol, tinerii și adulții. Actorii teatrului au intrat în lumea lui Oscar Wilde, în povestea ”Pescarul și sufletul său”, un text pentru copii, dar dedicat adulților. 

Un text greu despre iubire, durere, misticism, dorință, răul în cea mai pură formă, ritualuri de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în zona Cristian. O mașină, avariată

Published

on

Un accident rutier s-a produs duminică dimineața, pe Autostrada A1, sensul Sibiu – Sebeș. Din primele informații, în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism.

Accidentul s-a produs pe porțiunea de urcare spre tunelul din zona localității Cristian.

Cel mai probabil, evenimentul rutier s-a produs după ce șoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice (carosabil umed, ploaie torențială).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat duminică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Curtea de Apel Cluj a admis recursul rectorului USAMV Cornel Cătoi. A fost repus în funcție

Published

on

Cornel Cătoi, rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, USAMV, a repus în funcție.

Cornel Cătoi a fost suspendat din funcție de Tribunalul Cluj pe 24 iunie, ca urmare a unui proces…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Noi avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi torențiale și abundente, în Alba și alte județe din țară. Unde va fi Cod Roșu

Published

on

Meteorologii au actualizat și extins duminică avertizările de ploi torențiale și abundente. Astfel, județul Alba se află duminică sub Cod Galben și Portocaliu de instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ. 

În județul Galați, în noaptea de duminică spre luni este în vigoare o avertizare Cod Roșu de ploi torențiale. Ploi însemnate cantivativ, ninsori și intensificări ale vântului la munte sunt așteptate în mai multe județe din țară, până marți dimineața. 

Autoritățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement