Connect with us

Covasna

Accident cu patru autovehicule implicate pe DN 11, în județul Covasna. Trafic blocat

Publicat


Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs, marți la amiază pe DN 11, în județul Covasna. Traficul rutier este oprit.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulația este oprită pentru aproximativ 30 de minute pe DN 11 Reci – Târgu Secuiesc, în afara localității Cernat spre Moacșa, județul Covasna, la locul producerii unui eveniment rutier în care au fost implicate un autotren și trei autoturisme.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, urmând ca autovehiculele să fie extrase în afara suprafeței de rulare.

Stire in actualizare

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Covasna: A apărut numărul de Crăciun al revistei 60 plus. Anunțul Primăriei Sfântu Gheorghe

Publicat

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Numărul de Crăciun al revistei 60 plus a apărut, potrivit unui anunț făcut vineri de Primăria Sfântu Gheorghe.

Aceasta este disponibilă, printre altele, la Casa Municipală de Bilete, dar şi în magazinele Bertiș sau Bani Market.

 

„Căutaţi şi cereţi revista gratuită făcută de locuitorii din Sfântu Gheorghe pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe.

Felicitări câștigătorilor numărului din octombrie! Hubbes Gizella a câștigat un voucher de călătorie în valoare de 1.000 de lei din partea Organizației Teritoriale UDMR Trei Scaune, Botos Erika a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 700 de lei din partea magazinului Bertis, Ferenczi Erzsébet a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 400 de lei din partea Bani Market, iar Takó Tihamér a câștigat un pachet de cărți în valoare de 400 de lei de la librăria Librim”, au transmis reprezentanții Primăriei.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Citește mai departe

Actualitate

Peste 460 de elevi şi 250 de cadre didactice din Covasna, premiaţi pentru rezultatele obţinute la concursurile judeţene

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Consiliul Județean (CJ) Covasna va acorda premii în bani unui total de 467 de elevi și 256 de cadre didactice pentru rezultatele remarcabile obținute în competițiile sportive și concursurile pe discipline desfășurate în acest an la nivelul județului.

Programul de sprijinire a talentelor a fost lansat în anul 2019, la iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna, cu scopul de a încuraja şi recompensa elevii şi dascălii care desfăşoară activităţi extraşcolare şi obţin rezultate remarcabile, iar anul acesta Consiliul Judeţean a dublat bugetul alocat premiilor, care a ajuns la 200.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor CJ Covasna, în cursul zilei de miercuri au fost înmânate premiile elevilor şi dascălilor de la unităţile de învăţământ din Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, iar săptămâna viitoare vor fi premiaţi cei din oraşele Covasna, Întorsura Buzăului şi Baraolt.

„Judeţul Covasna este un judeţ prietenos cu elevii. Considerăm că timpul şi energia investite în predare şi învăţare se răsplătesc, de multe ori, cu beneficii atât la nivel individual, cât şi la nivelul comunităţii.

Le acordăm un sprijin deosebit tinerilor care vor să înveţe şi altceva decât ceea ce este cuprins în programa şcolară obligatorie, care muncesc mai mult, care ajung să exceleze.

Mulţumirile şi recunoaşterea meritelor se îndreaptă şi către profesorii care îşi dedică timpul liber pentru a-şi ajuta elevii să devină din ce în ce mai buni. (…)

Calitatea sistemului de educaţie din România se deteriorează.

Vrem să îmbunătăţim această situaţie în judeţul nostru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor.

Câştigătorii primului loc la concursurile individuale sunt premiaţi cu câte 250 de lei de către Consiliul Judeţean, cei de pe locul al doilea cu 200 de lei, iar cei de pe locul al treilea cu 150 de lei.

La sporturile de echipă se acordă 200 de lei pentru locul I, 150 de lei pentru locul al doilea şi 100 de lei pentru locul al treilea. Agerpres

Citește mai departe

Actualitate

FOTO: A fost amplasat un leagăn pentru copii cu dizabilități, în curtea Bisericii Reformate Fortificate din Sfântu Gheorghe

Publicat

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

A fost amplasat un leagăn pentru copiii cu dizabilități în curtea Bisericii Reformate Fortificate din Sfântu Gheorghe.

Potrivit Primăriei Sfântu Gheorghe, leagănul a fost achiziționat de municipalitate, fiind adaptat pentru scaune cu rotile, în valoare de aproape 30.000 de lei, a fost instalat pe un teren amenajat de Fundația Creștină Diakonia cu ajutorul donațiilor colectate de Asociația Free Adventurer Bikers.

 

„Inițiativa nu se oprește aici, deoarece avem în plan să dotăm locurile de joacă care urmează a fi renovate în anii următori cu echipamente suplimentare care pot fi folosite de persoanele cu dizabilități”, au mai transmis reprezentanții Primăriei.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

 

Citește mai departe

Actualitate

FOTO: Primele autobuze electrice circulă pe traseele din orașul Sfântu Gheorghe

Publicat

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Primele autobuze electrice circulă pe traseele din orașul Sfântu Gheorghe.

„Înlocuim treptat vechile autobuze poluante cu mijloace de transport în comun mai confortabile și mai prietenoase cu mediul, care lasă în urma lor un aer mai curat.

Noile autobuze circulă în prezent pe mai multe trasee din oraş, dar de anul viitor toate cele 12 vehicule electrice achiziționate în cadrul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă vor intra în circulație”, au transmis reprezentanții Primăriei Sfântu Gheorghe.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

 

 

Citește mai departe