Connect with us

Eveniment

Accident cu trei autoturisme implicate pe DN 12A, în județul Harghita. O persoană a fost rănită

Publicat



Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, luni dimineață pe DN 12A, în județul Harghita. Din primele date, trei autoturisme au fost implicate în coliziune.

Potrivit IPJ Harghita, la data de 28 noiembrie 2022, în jurul orei 10.00, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Lunca de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DN12 A, din cauze ce vor fi stabilite la finalul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, din județul Bacău, iar în urma impactului aceasta a ricoșat într-un alt vehicul ce se afla staționat pe acostamentul drumului.

În urma evenimentului, conducătorul auto băcăuan a suferit leziuni, iar autoturismele implicate au suferit avarii.

Cei doi șoferi au…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Avertisment ANCOM: Românii se pot trezi cu cost suplimentar de roaming, fără să iasă din țară. Recomandări

Publicat

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) atrage atenţia utilizatorilor de servicii de telefonie mobilă asupra riscului de roaming involuntar în peste 350 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţele de graniţă, în contextul călătoriilor de vară şi al altor activităţi în zonele de graniţă ale României.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj transferă un atacant crescut la celebra academie PSG

Publicat

CFR Cluj a anunțat astăzi transferul atacantului Virgiliu Postolachi de la Grenoble. Cele două cluburi au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului moldovean.

CFR Cluj urează bun venit celui mai nou atacant al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Un tânăr violent din Alba, care a snopit în bătaie un bărbat, trimis de magistrați să lucreze în folosul comunității la muzeu

Publicat

Un tânăr violent din Alba, care a snopit în bătaie un bărbat, a fost trimis de magistrați să lucreze în folosul comunității la muzeu. Este vorba despre un dosar recent finalizat de magistrații din Alba Iulia. 

Tânărul în vârstă de 23 de ani este cunoscut în cartier pentru ieșirile violente pe care le avea față de vecini. Aceste fapte au fost expuse și în fața...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Băile Sărate de la Ocnișoara. Au început lucrările de foraj pentru construcția bazei de agrement. Valoarea proiectului

Publicat

Băile Sărate de la Ocnișoara. Au început lucrările de foraj pentru construcția bazei de agrement. În comuna Lopadea Nouă au început recent lucrările de foraj și sondaj pentru construcția Băilor Sărate Ocnișoara, a anunțat primarul joi primarul Marian Cătălin Indreiu. În urma acestor lucrări se va stabili structura straturilor geotehnice și adâncimea de fundare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate