Connect with us

Eveniment

Accident cu trei autoturisme, în județul Harghita. Din impact una dintre mașini s-a răsturnat. Ce au descoperit polițiștii

Publicat


Un accident rutier a avut loc, luni dimineață pe DE 578, în județul Harghita. În eveniment au fost implicate trei autoturisme, iar unul dintre șoferi a părăsit locul accidentului, acesta nu deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Harghita, la data de 2 mai 2022, în jurul orei 7:15, polițiștii harghiteni au fost sesizați, prin intermediul numărului unic 112, cu privire la faptul că, pe DE 578, între localitățile Racu și Mădăraș, a avut loc un eveniment rutier.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Mădăraș, ar fi intrat în coliziune cu remorca unui autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani.

În urma coliziunii, autoturismul cu remorcă a ricoșat într-un alt autoturism condus de o tânără, de 19 ani, din localitatea Sândominic, după care răsturnat, în afara părții carosabile.

Conducătorul auto, de 43 de ani, a părăsit locul accidentului, fiind depistat, în scurt timp, în localitatea Racu.

Din primele cercetări s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere valabil, refuzând și testarea cu aparatul alcooltest.

Toți cei trei șoferi implicați în accident au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul…

Știri Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru lucrări de întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară pe drumurile din județ. 

Consiliul Județean Alba a lansat, pe 22 aprilie, în SEAP, o licitație pentru întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară, pe drumurile județene din Alba.

Valoarea totală este estimată la maxim 22.490.000 de lei, fără…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții și acte necesare

Publicat

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții de participare și acte necesare. 

Curtea de Apel Alba Iulia organizează, în data de 25.05.2024, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier:

Perioadă determinată:

  • 1 post grefier cu studii superioare la Judecătoria Alba Iulia (temporar vacant până în luna ianuarie 2026);
  • 1 post grefier cu studii superioare la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă, Gabriel Pleșa: Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia

Publicat

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, transmite că sunt alocate peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex, din Alba Iulia.

Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul, mai specifică primarul. Asfalt, trotuare, și alte dotări edilitare în zonă sunt în faza de achiziție publică. 

”Unul dintre cele mai importante proiecte edilitare, aflat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din Teiuș: Discuție dură cu Sergiu Ilieș, fost consumator de heroină

Publicat

saptamana altfel liceeni teius

Liceenii din Teiuș au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor. Evenimentul a avut loc în cadrul ”Săptămâna altfel”.

În cadrul evenimentului, organizat la Casa de Cultură a orașului Teiuș, tinerii au avut ocazia să vadă cum legea îi pedepsește pe cei care propagă acest fenomen, dar și să afle mai multe de la oamenii în uniformă, care au copii și sunt preocupați de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe