Connect with us

Eveniment

Accident cumplit pe DN 13 în județul Mureș. Femeie lovită mortal de două autoturisme, în timp ce se deplasa pe marginea drumului

Publicat


O femeie și-a pierdut viața într-un cumplit accient rutier produs, joi dimineața, pe DN 13 în județul Mureș. Femeia a fost lovită de două autoturisme iar în urma rănilor extrem de grave, aceasta a decedat.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, cumplitul accident s-a produs pe DN13 (E60) Sighișoara – Târgu Mureș, pe raza localității Chendu din județul Mureș.

Din primele informații, femeia, în vârstă de aproximativ 80 de ani, se deplasa pe marginea drumului în momentul în care a fost acroșată de un autoturism. Apoi, victima a fost proiectată pe sensul opus, după care a fost lovită de către un al treilea autovehicul.

Femeia a murit pe loc.

În urma accidentului, circulația în zonă a fost oprită total.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Blaj și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 29 aprilie

Publicat

sediul electrica

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Aiud, Blaj și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Marți, 23 aprilie

  • Alba Iulia, străzile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Sfântul Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului. Tradiții și superstiții

Publicat

Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului, este sărbătorit de ortodocși la 23 aprilie.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Sfântul Gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23 aprilie 2024. Cui îi poți spune ”La mulți ani”

Publicat

Sfântul Gheorghe, 23 aprilie 2024. Sfântul Mucenic Gheorghe este cunoscut pentru modul în care a susținut creștinismul și este considerat ocrotitorul forțelor terestre ale armatei române.

Sfântul Gheorghe: Numele de Gheorghe provine din limba greacă. Acesta se traduce prin: ţăran, agricultor sau lucrător al pământului.

Peste un milion de români poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe, care este sărbătorit marți.

MESAJE de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șofer din comuna Bucium, prins de polițiști băut la volan, pe un drum din județul Hunedoara. S-a ales cu dosar penal

Publicat

etilotest

Un șofer în vârstă de 31 de ani din comuna Bucium a fost prins de polițiștii din Hunedoara în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 17:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Criș au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Bucium, județul Alba, care se deplasa pe DN…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe