Connect with us

Eveniment

Accident grav între Hosman și Cornățel din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens

Publicat



Un accident rutier grav a avut loc, marți, pe DJ106, între localitățile Hosman și Cornățel. Un șofer a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină condusă regulamentar.

Polițiștii sibieni transmit că în accidentul rutier sunt implicate două autoturisme. „Din primele cercetări se pare că un șofer în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducerea autoturismul pe direcția Sibiu – Agnita ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani. În acest moment traficul rutier în zona accidentului este blocat pentru a asigura intervenția echipajelor medicale și cercetarea la fața locului”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, ambii șoferi au…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba: 3 șoferi au rămas fără permis. Amenzi de peste 43.000 de lei

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat duminică, 28 aprilie, acțiunile în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 787 de persoane și au fost verificate 376 de autovehicule.

Au fost constatate 213 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Independentul Sabin Sărmaș și-a depus, oficial, candidatura la Primăria Cluj-Napoca. A strâns peste 5.000 de semnături

Publicat

Sabin Sărmaș și-a depus, luni, oficial, candidatura ca independent la Primăria Cluj-Napoca la alegerile din 9 iunie la Biroul Electoral Municipal, după ce a strâns peste 5.000 de semnături.

Acesta a declarat că i…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. McDonald’s a investit 8 milioane de lei în modernizarea restaurantului Drive-Thru din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca

Publicat

Operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, Premier Restaurants, a redeschis, luni, restaurantul din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, care a fost în proces de modernizare și digitalizare, pentru a oferi o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia. O mașină a luat foc, pe bulevardul Transilvaniei. Pompierii intervin cu o autospecială

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni după-amiaza, în jurul orei 14:20, la un autoturism aflat pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia. 

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în municipiul Alba Iulia, B-dul Transilvaniei.

Este vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, fără persoane în interiorul mașinii.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe