Connect with us

Eveniment

Accident grav pe DN1 la Bradu – Un șofer este rănit

Publicat



Un accident între o mașină și un TIR s-a petrecut vineri dimineața la ieșirea din localitatea Bradu. Șoferul mașinii este încarcerat și inconștient.

Mașina era condusă de un bărbat de aproximativ 45 de ani, către Sibiu. La ieșirea din localitatea Bradu a intrat în coliziune cu un TIR care venea din sens opus.

Șoferul mașinii este încarcerat și inconștient, iar echipajele SMURD îi acordă primul ajutor.

 

 

 

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Ce plan are Băltărețu pentru sprijinirea companiilor clujene

Publicat

Fost antreprenor, aflat la primul lui mandat de deputat, Viorel Băltărețu candidează la Primăria Cluj-Napoca cu un program de priorități printre care se numără și sprijinirea mediului de afaceri local.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ambulanțe fabricate la Aiud. ”Deltamed” va începe producția în ultima parte a anului. Noua fabrică, în construcție

Publicat

Ambulanțe fabricate la Aiud: O unitate de producție de ambulanțe și vehicule speciale își va începe activitatea la Aiud, în ultima parte a anului. Lucrările sunt în plină desfășurare. Compania care o realizează este Deltamed. 

Primăria Aiud a semnatîn 2022 un contract de concesionare a terenului de peste 13.000 de metri pătrați necesari investiției.

”La unitatea de la Aiud se vor produce ambulanțe și vehicule speciale. Deltamed SRL este în prezent cel mai mare producător de vehicule pentru intervenții speciale și de urgență din Europa de Est, o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Bărbat de 29 de ani, șpreiat de o polițistă și imobilizat pentru agresivitate pe Calea Mănăștur

Publicat

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați, miercuri, despre faptul că, pe Calea Mănăștur din municipiu, un bărbat de 29 de ani se manifestă agresiv față de pietoni.

”La loculul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Trafic feroviar oprit între Valea Lungă și Copșa Mică, după o viitură puternică. Acționează echipaje de intervenție

Publicat

Traficul feroviar este oprit temporar la această oră între staţiile Valea Lungă şi Copşa Mică, deoarece ambele fire de circulaţie au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creşterea debitului râului Târnava Mică, informează, miercuri, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Braşov este pe teren pentru evaluarea situaţiei şi intervenţiile necesare îndepărtării aluviunilor – nămol şi vegetaţie – din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiţii de siguranţă.

Până la redeschiderea circulaţiei între Valea Lungă şi Copşa Mică, trenurile de călători R 3514, care circulă în relaţia Teiuş – Mediaş, R 10031, care circulă în relaţia Braşov – Cluj Napoca şi R 10518, care circulă în relaţia Cluj Napoca – Sibiu, staţionează temporar în Valea Lungă şi Copşa Mică.

Potrivit CFR SA, personalul feroviar al SRCF Braşov depune toate eforturile pentru finalizarea intervenţiilor în zonă acoperită de aluviuni şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

sursa: Agerpres

Citește mai departe