Connect with us

Eveniment

Accident în lanț pe DN 65, în județul Olt. O femeie a fost rănită după impactul dintre trei autoturisme

Publicat



nou politia accident general

Un accident rutier a avut loc joi seara, pe DN 65, între localitățile Slatina ți Găneasa, județul Olt. O femeie a fost rănită după impactul dintre trei autoturisme.

Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția Drumului Național 65 – European 574 cu Drumul Județean 677, între localitățile Slatina și Găneasa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 3 autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Craiova, un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Vâlcele și un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Piatra Olt.

În urma evenimentului rutier, o femeie, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Sibiu, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 32 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește Romania24.ro pe Google News

Știri Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Un bust de bronz al taragotistului Dumitru Fărcaș va fi amplasat în Parcul Central din Cluj-Napoca

Publicat

Primăria Cluj-Napoca va amplasa un bust de bronz al taragotistului Dumitru Fărcaș în Parcul Central din municipiu.

Taragotistul Dumitru Fărcaș va fi omagiat printr-un bust de bronz ce va fi amplasat pe spațiul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Brăilean de 43 de ani, prins în Cluj-Napoca conducând fără PERMIS și băut

Publicat

Un brăilean de 43 de ani a fost prins în Cluj-Napoca, pe 9 mai, conducând fără permis și băut. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 9 mai a.c., în jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Liber la evaziune: Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei

Publicat

Liber la evaziune: Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei.

Beneficiarii legii sunt cei care fac evaziune de până la un milion de euro. Ei scapă de pedeapsă dacă plătesc dauna produsă bugetului, plus un bonus.

Legea care dezincriminează evaziunea fiscală, dacă prejudiciul e plătit este considerată în mediul economic o ”invitație la hoție”

Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea Ciucă – Ciolacu care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia. Pe ce poziții se află candidații pentru funcția de primar și Consiliul Local

Publicat

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia, cu ocazia alegerilor locale. În data de 9 iunie alegătorii din Alba Iulia vor merge la urne, la vot. 

Aceștia vor avea de ales candidatul pentru funcția de primar al orașului, dar și lista de consilieri locali. Asta pe lângă alegerile pentru șefia Consiliului Județean Alba, consilierii, dar și listele de euro deputați.

Cine candidează la Alba Iulia pentru funcția de primar

La Alba Iulia pentru funcția de primar vor candida:

Gabriel Pleșa (actualul primar) PNL

Voicu Vușcan PSD

Dana Nanu ADU

Călin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe