Connect with us

Eveniment

Accident la Bârghiș – Un șofer a lovit un stâlp și a intrat într-o poartă

Publicat



Un accident rutier a avut loc pe DJ106 în localitatea Bârghiș. Șoferul unui autoturism a lovit un stâlp, după care s-a oprit într-o poartă.

„Din primele cercetări efectuate a fața locului, polițiști au constatat că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Agnita, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Bârghiș a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un stâlp și apoi a intrat în poarta unui imobil”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul era singur în autoturism.

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale bărbatului, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism lombar și membre inferioare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat din Alba, cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Unde a fost oprit de polițiști și ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat din comuna Roșia de Secaș s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Polițiștii l-au identificat în trafic în localitatea Tău.

Potriviti IPJ Alba, marți, 14 mai, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj –Postul de Poliție Roșia de Secaș au depistat un bărbat de 68 de ani, din comuna Roșia de Secaș. Acesta conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Tău, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un tânăr din Alba s-a îmbătat și a pus mâna pe un cuțit: A tăiat cauciucurile la mai multe mașini parcate pe o stradă. Ce a urmat

Publicat

Un tânăr dintr-o comună din Alba s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în urmă cu mai multe zile, în data de 3 mai. Însă abia în 14 mai a fost identificat de polițiști. 

Din câte se pare tânărul după ce s-a îmbătat a pus mâna pe un cuțit și a tăiat mai multe cauciucuri ale unor mașini parcate pe o stradă din comuna Bucerdea Grânoasă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai 2024, polițiștii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Primark anunță deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca, în centrul comercial VIVO!. Angajează personal

Publicat

Primark, retailerul internațional de modă, anunță deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca și din regiunea de nord-vest a țării.

Magazinul va fi inaugurat în 2025, iar procesul de recrutare pentru pozițiile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Festivalul „Lucian Blaga”, vineri, 17 mai, la Sebeș. Regizorul Florin Coșuleț deschide „Jurnalul fericirii”

Publicat

Festivalul „Lucian Blaga”. Vineri , 17 mai, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va fi prezentat un spectacol inspirat de cartea ”Jurnalul fericirii” de Nicolae Steinhardt.

Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” de la Sebeș și Lancrăm vă invită vineri, începând cu ora 19.30, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”, Sebeș 17-19 mai 2024. Program: teatru, concerte, expoziții și comunicări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe