Connect with us

Eveniment

Accident la Dârlos – A intrat cu mașina într-o casă

Publicat



Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, în localitatea Dârlos. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o casă. A avariat și o altă mașină parcată.

„Din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 22 de ani din Mediaș ar fi pierdut controlul asupra mașinii, ar fi derapat și ieșit în afara părții carosabile lovind colțul unui imobil și o mașină staționată”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul și un pasager din autoturism au fost răniți. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadrul Secției Mediaș în localitatea Dârlos unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un alt autoturism parcat. În urma accidentului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate care au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente cu dureri lombare și diverse traumatisme”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire și apărare împotriva incendiilor la locul intervenției din cauza unor scurgeri de combustibil pe carosabil ca urmare a impactului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

InfoTrafic: Transporturi agabaritice cu traseu prin județul Alba. Camioane de mare tonaj însoțite de echipaje de poliție rutieră

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că luni, 13 mai, se vor deplasa 11 transporturi agabaritice, pe mai multe rute.

Unele dintre acestea au traseu și prin județul Alba.

de la ora 18.00: 5 transporturi agabaritice, formate din câte un camion cu lungimile între 47 și 49 metri și mase cuprinse între 92,23 și 103,92 tone:

  • pe traseul: Cristian, județul Sibiu – DN 1 – DN 7H – A 1 – DN 7 – Vladimirescu, județul Arad

de la ora 20.00:

1 transport agabaritic cu lungimea de 33 metri și masa de 103 tone:

  • pe traseul:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Topul europarlamentarilor români din PPE. Ce activitate au avut Mircea Hava, Dan Motreanu, Rareș Bogdan și Victor Negrescu

Publicat

Topul europarlamentarilor români: Ce au făcut Mircea Hava, Dan Motreanu, Victor Negrescu și Rareș Bogdan, la Bruxelles, aflăm de pe siteul Parlamentului European.

Hava, Motreanu și Bogdan sun trei dintre europarlamentarii care au legătură cu Alba: primul a fost primar la Alba Iulia, Motreanu a fost consilier județean iar Rareș Bogdan a copilărit în județ, fiind născut la Ocna Mureș. 

Victor Negrescu este al patrulea eurodeputat cu legături în județul Alba: în prezent coordonează organizația județeană a PSD. 

Cei 33 de europarlamentari care au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Peste 124.000 de copii din Cluj au alocații de la stat. Ce sumă au primit în luna martie

Publicat

Peste 124.000 de copii primesc alocații de la stat în județul Cluj, arată datele centralizate de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS).

Județul Cluj se numără printre cele cu cele mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical pentru anumite boli. LISTA afecțiunilor

Publicat

​Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală. Potrivit unui ordin comun al ministrului Sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, după cele 7 zile, concediul medical poate fi prelungit numai de medicul specialist.

Ordinul pentru modificarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate,
aprobate prin Ordinul ministrului sănătății și al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe