Connect with us

Alba

ACCIDENT la Petrești. Mașină răsturnată în afara drumului. Un bărbat a fost rănit

Publicat



Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier petrecut sâmbătă la Petrești. Acesta s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 7.00, pe strada Valea Sebeșului, din localitatea Petrești, un bărbat, de 56 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan. Când se va redeschide drumul

Publicat

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărășan. Potrivit DRDP Brașov, întrucât zăpada este mai puțină decât în alți ani, drumul ar putea fi deschis mult mai devreme de 1 iulie, data obișnuită.

„Am început deszăpezirea Transfăgărășanului!

Deocamdată lucrăm în zonele în care nu există risc de avalanșă și doar atunci când condițiile meteo permit intervenția în siguranță.

Având în vedere că în acest an avem mai puțină zăpadă față de alți ani, estimăm că vom putea deschide acest drum spectaculos cu mult înainte de data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată la Cugir și Vinerea. Au participat 64 de femei și bărbați în vârstă de 60 de ani. FOTO

Publicat

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată cu sfințenie la Cugir și Vinerea. Este vorba despre un eveniment dedicat persoanelor în vârstă de 60 de ani. Au participat 64 de persoane, femei și bărbați. 

În Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, creștinii țin cu sfințenie la anumite tradiții și obiceiuri, atât la oraș cât și la sate.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Așa se întâmplă în orașul Cugir şi la Vinerea, unde se ţine un obicei vechi de zeci de ani:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sportivele de la Clubul “Alexandra Pavel” din Alba Iulia, patru medalii la o competiție internațională de gimnastică ritmică

Publicat

Sportivele de la Clubul Sportiv “Alexandra Pavel” din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la o competiție de gimnastică ritmică organizată la Chișinău. 

În perioada 26-28 aprilie în Chișinău, Republica Moldova, în cadrul Futsal Arena a FMF, a avut loc prima ediție a Competiției Internaționale de Gimnastică Ritmică “Chișinău Rhythmic Stars”, organizată de Direcția Educație,Tineret și Sport, în colaborare cu Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă a Republicii Moldova.

În competiție s-au întrecut peste 300 de gimnaste din țări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Președintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare. Ce pensie va avea, după 42 de ani de muncă și 10 de președinție

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din învățământ, de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu.

Klaus Iohannis urmează să împlinească în acest an, pe 13 iunie, 65 de ani, aceasta fiind și vârsta de pensionare pentru bărbați, potrivit legii.

Președintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare. Ce pensie va putea primi

„Are 42 de ani de muncă și 10 ani de președinție. De acolo are indicele cel mai mare în grilă, 12 salarii medii. După părere mea, de acolo acumulează în jur de 4 puncte de pensie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe