Connect with us

Alba

ACCIDENT mortal la un raliu în Brașov: Spectator de 19 ani, spulberat de un Lamborghini Huracan

Publicat



Un tânăr de 19 ani, spectator la o competiție auto în Brașov, a murit după ce una dintre mașinile din concurs l-a lovit. Un Lamborghini Huracan a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Brașov, în cadrul unui concurs automobilistic organizat pe strada Trimișul Sec din municipiul Brașov a avut loc eveniment rutier.
Un conducător auto, participant la concurs, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia, accidentând un spectator. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”.

Echipajele de salvatori i-au efectuat tânărului de 19 ani manevre de resuscitare, însă fără succes. A fost declarat decesul acestuia, la fața locului.

Potrivit autorally.ro, accidentul s-a petrecut în timpul desfășurării manșelor de calificare. Conducătorul mașinii de curse Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât bolidul a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar, în timpul rostogolirii repetate, a lovit spectatorul de 19 ani.

Șoferul mașinii era în stare de șoc, dar conștient. Cursa a fost anulată.

Competiția automobilistică de la Brașov este pentru amatori de tipul…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un șofer din Alba și-a păstrat carnetul după ce a câștigat un proces cu poliția în instanță. Ce alcoolemie avea la etilotest

Publicat

Un șofer din Alba și-a păstrat carnetul după ce a câștigat un proces cu poliția în instanță. Este vorba despre un proces desfășurat recent la Judecătoria Blaj.

Cel care a deschis procesul este un șofer care a fost tras pe dreapta de poliție. O rezolvare în dosar a venit în data de 18 aprilie 2024.

Fapta pentru care s-a ajuns în instanță a avut loc un an mai devreme, în 3 mai 2023.

Ce s-a întâmplat

În timpul unui control de rutină șoferul în cauză a fost tras  pe dreapta de polițiștii rutieri.

”S-a reținut la data menţionată, ora 18:32,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Contează locul în care ești bătut: Judecătorii din Blaj au considerat că un bărbat nu a fost umilit, după ce a fost bătut pe câmp

Publicat

Pentru a primi daune morale, după ce ai fost bătut, contează locul în care s-a întâmplat fapta. Asta este concluzia judecătorilor din Blaj, într-un dosar de loviri sau alte violențe. 

Mai pe scurt, dacă victima a fost bătută pe câmp și nu a fost nimeni de față, nu a fost umilită. Drept urmare nu a primit daunele morale pe care le-a cerut. Așa au judecat magistrații cazul unui bărbat. O sentință a fost dată pe 18 aprilie 2024. 

Citiți mai jos cum au concluzionat magistrații că un bărbat care a fost bătut de alți doi, nu a fost umilit sau jignit, din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Beți și fără permis pe străzile din Alba. Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiști

Publicat

Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii din Alba. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă 27 aprilie 2024. Doi dintre ei au fost opriți de polițiști chiar pe aceeași stradă din Alba Iulia.

Cazurile au fost făcute publice de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 28 aprilie 2024.

Testat pozitiv pentru substanțe psihoactive

La data de 27 aprilie 2024, în jurul orei 02,15, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Vasile Goldiș din municipiu, au oprit, pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fost comisar șef al Poliției Aiud, condamnat la închisoare pentru fals intelectual: A falsificat declarația unui coleg. Motivul

Publicat

Daniel Silviu Bercea, comisar șef al Poliției Municipiului Aiud, la data comiterii faptelor, a fost condamnat pentru fals intelectual și uz de fals. Acesta a fost condamnat în primă instanță la Judecătoria Aiud, în data de 26 aprilie 2024. 

Condamnarea vine la patru ani de la comiterea faptei. Pe scurt, Daniel, șeful poliției din Aiud, la acel moment, a falsificat semnatura și declarația unui alt polițist, care era parte vătămată într-un dosar.

După ce s-a aflat de infracțiunea pe care a comis-o, polițistul a vrut să încheie un acord de recunoaștere al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe