Connect with us

Eveniment

Accident pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș. Trei autoturisme implicate

Publicat


Trei persoane au fost implicate într-un accident rutier produs, luni dimineață, pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș. În coliziune au fost implicate trei autovcehicule.

Potrivit ISU Mureș, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit, luni dimineață,  cu o autospecială de stingere la un accident rutier produs în municipiul Târgu Mureș pe calea Sighișoarei.

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.â

În urma accidentului au rezultat trei victime. Acestea au fost evaluate medical de către personalul medical prezent la fața evenimentului, nefiind necesar transportul la spital.

Echipajele intervin pentru pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

sursa foto: Facebook/ Info Trafic Mureș


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat Raul Chiriac: Școală, stradă și spital. Șansa dezvoltării României stă în capacitatea de a investi în infrastructură (P)

Publicat

Raul Chiriac - PNL

Viziunea pe termen lung, predictibilitatea și eficiența sunt principii ale unei administrații eficiente, care pune pe primul loc dezvoltarea comunității. Investițiile în infrastructura locală sunt indicatori ai sănătății unei comunități și al modului în care aceasta alege să se raporteze la viitor.

Ca parte a acestui joc, mă uit cu interes la evenimentele politice curente, la discuțiile pe marginea fiscalității ca resort al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Definitivat 2024: înscrieri până în 13 octombrie. Calendar, condiții pentru candidați, reguli la examen, modele de subiecte

Publicat

Definitivat 2024: A fost anunțat calendarul examenului de anul viitor, aprobat de Ministerul Educației. Profesorii se pot înscrie până în 13 octombrie, iar proba scrisă va fi în 24 iulie 2024.

Prin concursul de definitivat, cadrele didactice cu cel puțin un an de vechime în învățământ dobândesc titlul de profesor cu drept de practică în învăţământul preuniversitar.

Examenul este obligatoriu pentru obținerea gradelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Trei zile de restricţii de circulaţie în judeţul Cluj. Programul lor

Publicat

Pe mai multe drumuri din judeţul Cluj vor fi restricţii de circulaţie în weekend, ca urmare a competiţiei Raliul Clujului.

Programul restricțiilor din week-end:

VINERI – 29 Septemebrie 2023
⦁ Drum cu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 40% dintre turiştii din UE sunt vizitatori internaţionali. Top destinații europene pentru turiștii străini

Publicat

hotel

Uniunea Europeană a reprezentat în anul 2023, 45,8% din destinația pentru toate sosirile internaţionale de turişti din lume, arată datele Eurostat.

Principalele 10 ţări de destinaţie pe plan mondial includ şase state membre UE:

  • Franţa
  • Spania
  • Italia
  • Germania
  • Grecia
  • Austria

Datele Eurostat arată că turiştii străini din UE şi din afara blocului comunitar ar reprezenta 43% din toate nopţile petrecute în unităţile de cazare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe