Connect with us

Eveniment

Accident pe Defileul Jiului. A „parcat” direct într-un parapet de beton după o curbă

Publicat



Polițiștii din Bumbești-Jiu au fost sesizați luni cu privire la un accident, anunță marți Poliția Gorj.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleți, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 – Defileul Jiului, din direcția Petroșani către Târgu Jiu, intr-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului.

În urma impactului, a rezultat rănirea victimei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale însă, ulterior, a părăsit spitalul, fără încuviințarea personalului medical.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Săptămâna Patimilor: După FLORII începe Săptămâna Mare- zile de post negru, rugăciune și abstinență. Ce nu ai voie să faci

Publicat

Săptămâna Patimilor – Ce semnifică fiecare zi din Săptămâna Mare. Credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare.

Fiecare zi din această săptămână are o semnificaţie specială în desfăşurarea evenimentelor premergătoare Învierii Domnului.

După Florii, credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. Începând din seara de Florii, până în Vinerea Mare, în biserici se săvârşesc deniile.

În Săptămâna…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Reacția lui Voicu Paul după ce a plecat din PNL la PSD Alba Iulia: ”Sunt un traseist”. Cum își motivează decizia

Publicat

Voicu Paul a reacționat duminică 28 aprilie, după ce a fost făcut anunțul că a plecat din PNL spre PSD Alba Iulia. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni din PNL Alba Iulia, Voicu Paul a ținut să își motiveze alegerea, printr-o postare pe Facebook. 

Acesta a spus că dacă este să aibe o etichetă de traseist, o va purta ”pentru ca orașului să îi fie bine”.

Însă a pus plecarea sa pe baza rupturii din PNL la momentul plecării lui Gabriel Pleșa în USR. De alfel, Voicu Și Pleșa au fost contra candidați la alegerile 2020.

Acum acesta a spus că se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Fotolii de masaj pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. Licitație pentru închirierea spațiilor

Publicat

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj organizează la jumătatea lunii mai o licitație publică pentru închirierea de spații comerciale destinate amplasării unor fotolii pentru masaj.

Reprezentanții aeroportului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Muncitor la Schitul de la Găbut, bătut cu bestialitate pentru că pescuia. Agresorii, condamnați la închisoare cu executare

Publicat

Trei bărbați care au bătut crunt un muncitor ce pescuia într-o baltă de lângă Schitul de la Găbut, au fost condamnați penal. Aceștia au fost judecați și condamnați pentru tentativă de omor. 

O pedeapsă a venit din partea magistraților Tribunalului Alba, în data de 18 aprilie 2024. Este vorba despre o faptă produsă în urmă cu mai mulți ani, în septembrie 2022.

Victima celor trei a fost un muncitor, care pescuia pe o baltă din apropierea locului în care era cazat. Deși nu prezenta vreun pericol, muncitorul a fost bătut până când i-a fost ruptă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe