Connect with us

Eveniment

Accident pe DN 1 în Brașov. Un șofer beat a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu mașina

Published

on



Un accident rutier a avut loc, joi dimineață, pe DN 1, în județul Brașov. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de de plasare și s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit IPJ Brașov, joi dimineață, în jurul orei 07:30, un bărbat, în vârstă de 47 ani din județul Dolj, care conducea un autovehicul pe DN1, din direcția Făgăraș spre Brașov, la km 231 a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în afara acesteia.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Conform sursei citate, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,67 mg/l alcool pur.
În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Stire in actualizare

Romania24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Ce-i așteaptă pe antreprenori în 2025? Dezbatere la Cluj pentru a răspunde nevoilor antreprenorilor și investitorilor

Published

on

Un eveniment conceput special pentru a răspunde nevoilor antreprenorilor, investitorilor, precum și ale altor profesioniști cu interes în domeniul economic are loc la Cluj-Napoca joi, 31 octombrie.

Dezbaterea este…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Un nou pas pentru restaurarea unei clădiri din Cetatea Alba Carolina. Achiziție publică, lansată de Primărie

Published

on

Primăria Alba Iulia vrea să restaureze o clădire anexă din Cetatea Alba Carolina, aflată la intrarea pe Latura de Nord, în zona terenurilor de tenis „Pro Lincă”. Administrația locală vrea să pună în valoare clădirea, pentru a putea fi deschisă publicului vizitator. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 21 octombrie o achiziție pentru servicii de proiectare – elaborare documentație tehnico-economică faza Documentație de Avizare pentru Lucrări de Intervenții pentru obiectivul „Revitalizarea șanțurilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Studenții vor putea primi bani de la stat pentru chirie. Condiții propuse de Ministerul Educației

Published

on

Studenții vor putea primi bani de la stat pentru chirie. Metodologia de acordare a subvențiilor de cazare și masă destinate studenților a fost pusă în consultare publică de către Ministerul Educației.

Potrivit noii metodologii, studenții care nu stau în cămine vor putea primi bani pentru a-și acoperi cheltuielile cu chiria. Vor trebui să anunțe instituția la care sunt înmatriculați, la începutul anului universitar.

De asemenea, vor trebui să prezinte contractul de închiriere și dovada de înregistrare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO Mircea Abrudean: România este considerată de OCDE reper de bună practică în domeniul guvernării deschise

Published

on

Secretarul general al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean, participă în aceste zile la Forumul Global OCDE – Creșterea Încrederii și Consolidarea Democrației, de la Milano.

Potrviti acestuia, eforturile pe care…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading