Connect with us

Eveniment

Accident pe DN7 între Sibiu și Rm. Vâlcea – Un șofer este rănit

Published

on



Pe DN7, între Sibiu și vâlcea se circulă îngreunat după ce a avut loc un accident de circulație. În urma acestuia șoferul unui autoturism a fost rănit și transportat la spital.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident ce a avut loc în localitatea Gura Văii. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că pe D.N.7. la km 186+900m a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autocamion și un autoturism. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului.

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

România a împrumutat joi de pe piețele externe 3 miliarde de euro și 2,15 miliarde de dolari

Published

on

România a împrumutat joi de pe piețele externe 3 miliarde de euro și 2,15 miliarde de dolari, printr-o emisiune de obligațiuni în 3 părți.

Ofertele s-au ridicat la 7,2 miliarde de euro pentru prima emisiune, în euro, pe 7 ani, potrivit Economedia.

Celelalte două oferte au fost de 2,3 miliarde de euro pentru a doua emisiune, în euro, pe 20 de ani, și de 8,5 miliarde de dolari pentru a treia emisiune, în dolari, pe 7 ani.

Amintim că Guvernul a împrumutat în luna august 15,5 miliarde de lei, ceea ce duce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Ce efecte are proiectul de lege al PNL care-i permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat. Coaliția PSD-PNL este asigurată

Published

on

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a confirmat la Digi 24, că PNL a depus un proiect de lege prin care i se va permite președintelui Klaus Iohannis ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida pentru o funcție…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Comunicat PNL Alba: Iuliu Fărăian este președintele interimar al PNL Aiud. Oana Badea rămâne în echipa liberală

Published

on

Iuliu Fărăian este președintele interimar al PNL Aiud. Oana Badea rămâne în echipa liberală.

Actualul primar al municipiului Aiud, Oana Badea, și-a depus mandatul de Președinte al organizației locale a PNL. În locul domniei sale, ca interimar, a fost numit Iuliu Fărăian.

Acesta va coordona activitatea Biroului Politic Local, din care fac parte atât liberali cu vechime în acest for, cât și persoane noi, printre care Dănuț Octavian Cristea, Sosa Lucian Florian, Mocanu Andrei, Baidoc Horațiu sau Codrea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Primăria din Alba Iulia vrea să reabiliteze porțile Cetății Alba Carolina. Ce probleme au fost descoperite. Valoarea investiției

Published

on

Primăria Municipiului Alba Iulia vrea să efectueze lucrări de consolidare, conservare și restaurare la mai multe porți din Cetatea Alba Carolina, care au suferit degradări în ultimii ani.

În acest sens a fost inițiat un proiect de hotărâre de consiliu local. Proiectul se află în faza de aprobare a documentației și indicatorilor tehnico-economici.

Acesta este cuprins pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de consiliu local din data de 20 septembrie 2024.

Monumentele care fac obiectul investiției sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement