Connect with us

Alba

ACCIDENT RUTIER GRAV la Răhău: Unui bărbat i s-ar fi făcut rău la volan și a intrat în gardul unui imobil

Published

on



Un accident rutier a avut loc marți, 8 iunie pe raza localității Răhău, în jurul orei 17.00. Potrivit reprezentaților IPJ Alba, un bărbat de 75 de ani, în timp ce de conducea un autoturism a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Din primele informații de la fața locului transmise de polițiști, accidentul s-ar fi produs din cauza unor probleme medicale de care suferea bărbatul.

Momentan, se efectuează manevre de resuscitare a conducătorului auto.

Știre în curs de actualizare.

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sportivul Alecsandru Boloage din Alba Iulia face parte din lotul României de Taekwondo la Gimnaziada din Bahrain

Published

on

Sportivul Alecsandru Boloage din Alba Iulia face parte din lotul României de Taekwondo la Gimnaziada din Bahrain. Este vorba despre o competiție sportivă la care participă sportivi din toată lumea. 

Alecsandru face parte din lotul de takewondo și va lupta sâmbătă pentru reprezentativa României. Alecsandru este sportiv al clubului CS Unirea Alba Iulia și este elevul antrenorului Alin Moldovan, la Centrul de Arte Marțiale Alin Moldovan.

La nivel național, lotul României este antrenat de Constantin Apostol.

YouTube videoYouTube video Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Mănăstirea Oașa: 140 de profesori din toată țara, la un eveniment organizat de Sinaxa Educațională pe tema generației digitale

Published

on

Sinaxa Educațională, o comunitate a profesorilor care integrează valorile religioase creștin-ortodoxe și formarea caracterului moral al elevilor în procesul de învățare, a organizat, în perioada 18 – 20 octombrie 2024, la Mănăstirea Oașa din județul Alba, întâlnirea de toamnă cu tema Generația digitală față în față cu dascălii săi.

Aproximativ 140 de profesori din toate regiunile geografice ale țării și de toate disciplinele s-au întâlnit la Mănăstirea Oașa, la al V-lea eveniment organizat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Zboruri anulate sau întârziate pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza ceții

Published

on

Mai multe zboruri programate pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj au fost anulate întârziate sau redirecționate vineri dimineață, din cauza ceții.

Zborurile TAROM și HiSky dintre București și Cluj-Napoca au avut întârzieri, iar un zbor cargo a fost deviat la București.

De asemenea, Turkish Airlines a anulat zborul dintre Istanbul și Cluj Napoca. Totodată, compania aeriană turcă a reprogramat un zbor între Istanbul și Cluj-Napoca pentru vineri după-amiază.

Județul Cluj-Napoca s-a aflat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

ACCIDENT RUTIER mortal în Vințu de Jos: Un biciclist a decedat după ce a fost lovit de un camion. Ce s-a întâmplat

Published

on

Un biciclist a fost grav accidentat vineri, 25 octombrie, în jurul orei 10.20, pe raza localității Vințu de Jos.  Este vorba despre un bărbat de 72 de ani din localitate. 

Din primele informații, biciclistul a fost surprins și accidentat de un camion, în centrul localității, transmit reprezentații IPJ Alba.

Misiunea de salvare este în dinamică, știre în curs de actualizare.

UPDATE 1-:37:  Bărbatul s-ar fi dezechilibrat și a căzut în fața camionului. Din nefericire, acesta a decedat, au transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading