Connect with us

Alba

Accident rutier la Sebeș. Bărbat rănit după ce a căzut cu motocicleta pe stradă. Ce s-a întâmplat

Publicat



Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier petrecut la Sebeș. Acesta a căzut cu motocicleta pe stradă. Încerca să evite coliziunea cu o mașină, într-o intersecție.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Traian cu Lucian Blaga din Sebeș. Motociclistul ar fi frânat brusc în încercarea de a evita coliziunea cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dosar la Curtea de Apel Alba Iulia: O damă de companie care a furat cardul unui client, obligată la muncă în piețele din București

Publicat

Modul de operare al unei dame de companie, care a furat banii unui client este descris de magistrații Curții de Apel Alba Iulia. Aceasta a profitat de un moment de neatenție al bărbatului și i-a furat cardul din portofel. 

Apoi, cardul a ajuns în posesia unui complice. Cei doi, escorta și bărbatul au ajuns într-un final în fața instanței de judecată, pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 

Femeia și complicele au fost judecați la instanța de fond, la Sibiu, iar apoi dosaul a ajuns…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Contribuția la pilonul 2 de pensii va fi majorată anual. Lege adoptată tacit în Senat

Publicat

Contribuția la Pilonul 2 de pensii va fi majorată anual: Senatul a adoptat tacit propunerea legislativă care prevede majorarea progresivă anuală a cotei de contribuție la pilonul 2 de pensii.

Termenul de dezbatere și vot se împlinise în ziua de 2 septembrie.

Legea a fost inițiată de un grup de parlamentari USR.

Vezi și: Modificări la Pilonul II de pensii, din ianuarie 2024. Contribuție mai mare și schimbări la impozitare. Exemple de calcul

În nota de adoptare tacită scrie că, începând cu data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Shrinkflația: Magazinele au 30 de zile pentru a pune etichete produselor cu gramaj redus. Ordinul, publicat în Monitorul Oficial

Publicat

Shrinkflația: Magazinele au 30 de zile pentru a pune etichete speciale care să informeze clienții cu privire la reducerea gramajului unor produse.  

Ordinul care va pune capăt fenomenului „shrinkflation” din magazinele românești a fost publicat în Monitorul Oficial.

Magazinele vor fi obligate să pună etichete speciale pentru a-și informa clienții cu privire la shrinkflație, fenomenul prin care producătorii ascund scumpirea produselor prin reducerea gramajului.

Guvernul a impus un afiș standard, după…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia au câștigat 3 medalii de aur și 2 de bronz la Campionatele Naționale de Orientare în alergare

Publicat

Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia au câștigat 3 medalii de aur și 2 de bronz la Campionatele Naționale de Orientare în alergare. Ionuț Zincă a devenit triplu campion național.

În perioada 5-8 septembrie, în zonele din împrejurimile orașului Cavnic și în Baia Mare, s-au desfășurat finalele Campionatelor Naționale de Orientare în alergare. La competiții au fost prezenți și sportivii de la CS Unirea Alba Iulia.

Au fost 4 zile de competiții, la finalul fiecăreia fiind decernate medaliile și titlurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate