Connect with us

Alba

Accident rutier la Șibot. Două autovehicule s-au lovit. Intervine echipaj SMURD

Published

on



Un accident rutier s-a produs la Șibot, miercuri seara. Din primele date, au fost implicate două mașini.

La fața locului s-au deplasat pompieri de la Sebeș, cu o autospecială și o ambulanță SMURD, potrivit ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zeci de cercetători, muzeografi și profesori din țară și străinătate se reunesc la Sebeș. Dezbateri despre patrimoniul istoric

Published

on

Zeci de cercetători, muzeografi și profesori din țară și străinătate se reunesc la Sebeș. Vineri, 27 septembrie 2024, începând cu ora 10.00, se va desfășura cea de-a XVI-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice „Multiculturalitate și patrimoniu istoric în Transilvania”. 

Manifestarea este organizată de Muzeul Municipal „Ioan Raica” şi Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, cu sprijinul municipalității.

Vor participa 50 de cercetători, muzeografi, doctoranzi şi cadre didactice de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Valoarea maximă a unui tichet de masă crește cu numai 4 bani, din octombrie. Suma nu va mai fi modificată până în martie 2025

Published

on

Valoarea maximă a unui tichet de masă crește cu numai 4 bani, din octombrie. Potrivit unui ordin publicat recent în Monitorul Oficial, începând cu luna octombrie, valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăși suma de 40,04 lei.

Modificarea aduce o creștere de numai 4 bani față de perioada anterioară, respectiv ianuarie – septembrie 2024, când valoarea maximă a unui tichet de masă era de 40 de lei. Suma va fi plafonată până în martie 2025.

Valoarea maximă a unui tichet de masă crește cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

26 septembrie: Ziua Europeană a Limbilor

Published

on

26 septembrie: Ziua Europeană a Limbilor. A fost inițiată de Consiliul Europei în anul 2001, în colaborare cu Uniunea Europeană, cu ocazia Anului European al Limbilor.

Scopul acestei zile este de a promova diversitatea lingvistică și culturală din Europa, precum și importanța învățării limbilor străine pentru a încuraja comunicarea între diferite popoare și culturi.

Conștientizarea diversității lingvistice: Europa este un continent bogat în limbi, având aproximativ 225 de limbi indigene și numeroase…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Lucrări de modernizare finalizate pe mai multe străzi din Blaj. Care este valoarea investițiilor

Published

on

Lucrări de modernizare finalizate pe două străzi din Blaj. Primăria a anunțat că, odată cu această etapă, au fost încheiate lucrările de reparații capitale, în total, pe 12 artere din municipiu.

Cel mai recent au fost finalizate lucrările de reabilitare a străzilor Arțarului și Mugurel.

”Cu aproximativ două săptămâni înaintea termenului estimat, au fost finalizate lucrările de reabilitare completă a străzilor Arțarului și Mugurel. Ambele străzi au fost modernizate prin Programul Național de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement