Connect with us

Alba

Acțiune a polițiștilor din Sebeș: Peste 100 de șoferi au fost testați, în weekend, cu aparatul etilotest

Publicat



Peste 100 de conducători auto au fost testați, privind consumul de alcool, la sfârșitul săptămânii trecute, de către polițiștii din Sebeș. Doi dintre aceștia au urcat la volan după ce au consumat alcool. Poliția rutieră reaminteşte că şofatul este incompatibil cu consumul de alcool.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 4 – 6 februarie 2022, Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sebeș a organizat o acțiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive precum și pentru depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier și se angajează în depășiri neregulamentare.

Polițiștii rutieri au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică și de cei din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș.

Cu ocazia acțiuni, 119 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru doi dintre aceștia rezultatul fiind pozitiv.

Pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Oraș în miniatură construit din LEGO, expus la Palatul Principilor din Alba Iulia. Atelier de creație cu piese pentru copii

Publicat

Un oraș în miniatură constuit din piese LEGO este expus în aceste zile la Palatul Principilor din Alba Iulia. Este parte din cel mai mare oraș LEGO din Europa. 

Este realizat de Asociația Brickenburg, o asociație recunoscută de către LEGO.

Pentru a putea fi transportat de la o locația la alta, orașul este realizat pe module.

Citește mai departe

Alba

Florin Roman, AGRESAT FIZIC în Parlamentul României de către fostul ministru Dan Vîlceanu. Va depune plângere penală

Publicat

Florin Roman, AGRESAT FIZIC în Parlamentul României: Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a fost agresat fizic în Parlamentul României de către un fost ministru, fostul liberal Dan Vîlceanu. Florin Roman spune că a fost lovit cu genunchiul în nas de Vîlceanu. 

Deputatul de Alba spune că va depune o plângere penală pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere de la Parlament.

Citește mai departe

Alba

Vârsta de pensionare va crește la fiecare 3 ani. Cum va fi influențată de speranța de viață, noul indicator introdus în lege

Publicat

Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani, prevede un articol din noua lege a pensiilor, care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024.

Să spunem că speranța de viață a românilor crește cu doi ani. Vârsta de pensionare va crește, în aceste condiții, cu un an.

”Probabilitatea asta, din păcate...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024 clasa a IV-a. Subiectele la testarea de limba română. Cerințele pentru elevi

Publicat

Evaluare Națională 2024 clasa a IV-a. Elevii au susținut marți, 21 mai, prima testare, cea de Limba română. Au avut la dispoziție 60 de minute pentru rezolvarea subiectelor.

Notele nu se trec în catalog, iar rezultatele nu se fac publice, ci vor fi comunicate elevilor și părinților.

Evaluare Națională 2024 clasa a IV-a. Subiecte română

La testul 1, elevii au avut textul „Țara piticilor nepricepuți”, adaptare după o povestire de Camelia Albu. La...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe