Connect with us

Alba

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba: 11 permise reținute și 5 certificate de înmatriculare retrase, în ultima zi

Publicat



În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Au fost constatate 91 de...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Costurile producției industriale au crescut față de anul trecut. Date oficiale INS

Publicat

Costurile producției industriale au crescut cu de 2,6%, în luna iulie a acestui an, faţă de aceeaşi perioadă din 2023, arată datele publicate, marţi, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În acelaşi timp, tot în iulie, anul curent, preţurile producţiei industriale pe total pieţe s-au majorat cu 2,1%.

Potrivit Agerpres, pe marile grupe industriale, indicele preţurilor producţiei industriale a înregistrat, în iulie 2024 vs iulie 2023, un salt de 0,12% în cazul bunurilor de uz curent, de 0,22% la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Program pentru Dezvoltarea Armonioasă a Bebelușului (0-1an) la Centrul Maria Beatrice, Alba Iulia (P)

Publicat

De la naștere, bebelușii sunt luați în evidență de către un medic pediatru, care urmărește de exemplu, creșterea în greutate, lungime, imunizarea și alimentația.

Este esențial să monitorizăm îndeaproape și aspecte legate de mobilitate, dezvoltare musculară și osoasă, deoarece astfel pot depista din timp tulburările și deformările care pot apărea fie la naștere, fie pe parcursul creșterii.

Telefon: 0764 732 421

office@mariabeatrice.ro

La Centrul Maria Beatrice am dezvoltat un Program de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: INCENDIU în comuna Lopadea Nouă. Focul a cuprins două hectare de vegetație uscată

Publicat

Un incendiu a izbucnit marți după-amiaza, în jurul orei 14:50, în comuna Lopadea Nouă. Focul a cuprins aproximativ două hectare de vegetație uscată. 

Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Beța, comuna Lopadea Nouă, în cooperare cu SVSU Lopadea Nouă.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Arde vegetație uscată pe aproximativ două hectare.

Se lucrează la stingere.

Foto: ISU Alba

Citește mai departe

Alba

Amenzi „2 în 1” pe Transfăgărășan, pentru cei care hrănesc urșii sau staționează ilegal pe DN 7C. Ce sancțiuni riscă cetățenii

Publicat

Amenzi „2 în 1” pe Transfăgărășan, pentru cei care hrănesc urșii sau staționează ilegal pe DN 7C. Agenția Națională pentru Protecția Mediului a cerut sprijinul Jandarmeriei Române și Direcției Rutiere, pentru prevenirea unor noi incidente provocate de urșii-cerșetori, pe o porțiune de aproximativ 15 kilometri, de pe Transfăgărășan. Astfel, echipele mixte de control vor putea da câte două amenzi contravenienților, o dată pentru hrănirea urșilor și, separat, pentru staționarea pe drumul național, a anunțat președintele ANPM, Laurențiu Alexandru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate