Connect with us

Eveniment

Acțiune a polițiștilor și reprezentațiilor RAR, în Petroșani: Au fost verificate peste 20 de autovehicule și au fost aplicate amenzi de 5.000 de lei

Publicat


fotografie cu caracter ilustrativ

Polițiștii și reprezentanții Registrului Auto Român, au desfășurat miercuri, 10 mai 2023, o acțiune în municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Astfel că au fost aplicate amenzi în valoare de 5.000 de lei.

Potrivit IPJ Hunedoara, în cursul zilei miercuri, polițiștii Biroului Rutier Petroșani au desfășurat o acțiune împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român, pe raza municipiului Petroșani, în vederea reducerii riscului rutier și a identificării autovehiculelor care prezintă defecțiuni tehnice.

În cadrul acțiunii, au fost oprite pentru control 25 de autovehicule și au fost aplicate, pentru neregulile constatate, nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei.

Ca și măsură complementară, au fost ridicate șapte certificate de înmatriculare, dintre care două pentru defecțiuni tehnice, trei pentru defecțiuni la sistemul de iluminare, un certificat de înmatriculare pentru folii neconforme și unul pentru lipsa valabilității inspecției tehnice periodice.

Din fericire, nu au fost constatate infracțiuni, cu ocazia acestei acțiuni preventive.

Activități similare, în vederea reducerii riscului rutier, vor avea loc și în alte localități din județ.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

DUMINICĂ: Caravana de vâslit pe Mureș, prima ediție. Tură de vâslit pe râul Mureș, de la Sântimbru la Alba Iulia. REGULAMENT

Publicat

Pasionații de vâslit, sportivi amatori și profesioniști, sunt așteptați duminică, 1 octombrie, la debarcaderul de la Sântimbru, pentru a lua parte la Caravana de vâslit pe Mureș – ediția I. Evenimentul sportiv va presupune vâslit în aval pe râul Mureș, având ca punct de sosire debarcaderul de la Partoș (Alba Iulia). 

Principalul scop al competiției îl constituie promovarea disciplinei de kaiac-canoe, a unui stil de viață…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Bărbatul lovit de tren era polițist local la Cluj-Napoca. Se pare că ar fi intrat în depresie

Publicat

Bărbatul de 40 de ani, care a murit vineri seară după ce a fost lovit de tren în Gara Cluj-Napoca, era polițist local în cadrul Primăriei Cluj-Napoca și își desfășura activitatea la serviciul de Ordine Publică al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Alertă în Galați: Armata a depistat pe radare „o posibilă pătrundere neautorizată”. Autoritățile caută drone căzute

Publicat

Ministerul Apărării a transmis că sistemul de supraveghere radar al armatei a indicat o posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian național, cu semnal detectat pe un traseu către municipiul Galați. Vineri seară, înainte de miezul nopții, locuitorii din județele Galați și Tulcea au primit mesaje Ro-Alert prin care erau anunțați să se adăpostească întrucât exista posibilitatea „căderii unor obiecte din spațiul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LIVE-VIDEO: Alba Iulia City Race 2023. Peste 800 de alergători la startul competiției, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Peste 800 de alergători iau startul sâmbătă dimineața în cadrul competiției Alba Iulia City Race 2023, în Piața Cetății din municipiu.

Primii care au luat startul, la ora 10:00, au fost alergătorii înscriși în cursele de Semimaraton 21 km și Cros 11 km. Mai apoi, de la ora 10:15 au pornit alergătorii înscriși la Cursa Populară 5 km si la Familiy Run.

Organizatorii au pregătit cinci trasee, gândite astfel încât să fie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe