Connect with us

Alba

Acțiune pentru creșterea siguranței publice, la Teiuș. Amenzi de 8.000 de lei, aplicate de polițiști

Publicat


Potrivit IPJ Alba, la data de  20 ianuarie 2023, între orele 16:00 – 24:00, Poliția Orașului Teiuș a organizat, pe raza de competență, o acțiune de creștere a siguranței publice și prevenire a faptelor de natură penală sau contravențională.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au legitimat 44 de persoane, au verificat 27 de autovehicule și au constatat 12 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 8.000 de lei, majoritatea (11) la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Polițiștii au identificat 10 autori de infracțiuni și au constatat, în flagrant delict, o infracțiune.

În cadrul acțiunii, polițiștii din Teiuș au fost sprijiniți…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Trafic rutier închis pe un sector de pe autostrada A10, Sebeș- Turda, pentru 30 de zile. Zona vizată. Precizările CNAIR

Publicat

Traficul rutier va fi închis pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între kilometrul 15+760 – 16 800, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, într-un comunicat de presă. 

Restricțiile vor intra în vigoare de miercuri, 1 februarie 2023.

”Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.202, ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Problema maidanezilor agresivi a ”trezit din somn” Poliția Animalelor la Alba Iulia. Discuții aprinse între ONG-uri și instituții

Publicat

Problema câinilor maidanezi a reapărut în spațiul public după tragedia din București, unde o femeie a fost ucisă de o haită de câini, pe un teren viran.

Tragedia a avut un ecou național, iar marți, 31 ianuarie, la Alba Iulia a avut loc o întâlnire între ONG-urile care se ocupă de protecția animalelor, reprezentații primăriei și DSVSA. 

Dar nici una dintre părțile de mai sus nu a convocat ședința, ci o instituție care până la tragedia de la București a fost invizibilă în ceea ce privește activitatea în domeniul câinilor fără stăpân: Poliția Animalelor. 

Cel mai probabil după incidentul de la București, reprezentații Poliției Animalelor din fiecare județ (structură care se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO Tabără pentru bărbați, într-un cătun izolat din Apuseni. Experiențe extreme pentru reconectarea la adevărata natură masculină

Publicat

O tabără extremă pentru bărbați, are loc la Pătrăhăițești, un cătun izolat din Apuseni.

Potrivit organizatorilor, tabăra este pentru cei care „doresc să facă față fricilor și să se reconecteze la adevărata lor natură masculină”.

Pagina Dinastia bărbaților descrie pe larg experiențele fiecărei zile: trai în natură, drumeții, muncă, exerciții fizice și multe altele.

Inițiatorul este Sergiu Oloeriu, un sucevean care locuiește la Brașov, care promovează un stil de viață sănătos și spartan, în primul rând prin exemplul personal.

În trecut a participat la Ultra-Trail du Mont-Blanc (UTMB World Series).

”Prin astfel de activități se reduce nivelul stresului, se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cardurile de energie: plățile din ajutorul de încălzire se vor face și online. Guvernul a aprobat procedura

Publicat

Guvernul a aprobat în şedinţa de marţi procedura prin care se vor putea face și plăți online din ajutorul de încălzire.

Anunțul a fost făcut de ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

„Guvernul a aprobat astăzi, prin ordonanţă, cea de-a treia modalitate de a efectua plăţi din ajutorul de încălzire. Este vorba de plata online, care va fi şi va funcţiona pentru ca beneficiarii să poată să efectueze aceste plăţi de la locul de domiciliu.

Practic, vor putea accesa aplicaţia informatică prin introducerea codului, seriei pe care o are cardul de energie şi apoi a celor trei documente cu care ne-am obişnuit pentru efectuarea plăţilor şi care sunt necesare pentru a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe