Connect with us

Eveniment

Acțiuni ale polițiștilor din Hunedoara, pentru creșterea siguranței rutiere. Amenzi de peste 36.000 de lei și zeci de permise reținute

PublicatArhivă foto

Pentru asigurarea unui grad corespunzător al siguranței rutiere, în perioada 17 – 19 noiembrie 2023, la nivelul județului Hunedoara, polițiștii rutieri au efectuat mai multe acțiuni în trafic, în scopul prevenirii producerii accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Hunedoara, acțiunile preventive au vizat respectarea regimului de viteză legal, combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, dar și neacordarea priorității de trecere autovehiculelor.

Așadar, polițiștii implicați în activitățile menționate au aplicat 254 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.830 de lei din care: 135 de amenzi pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit și 119 de alte contravenții la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 22 de permise de conducere, din care: 5 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxim admise, unul pentru depășirea cu peste 70 km/h a limitei de viteză, 4 pentru conducerea unui autovehicul de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru neacordare prioritate vehicule și 10 pentru alte abateri și au fost constatate 5 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

„Astfel pentru a exemplifica, la data de 18 noiembrie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Brad, care conducea un autoturism pe strada Morii, din municipiul Brad, fără a avea montate plăcute de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat că, valabilitatea autorizației de circulație provizorie a autoturismului era expirată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Reguli și interdicții la Evaluare Națională. Obiectele INTERZISE în sala de examen

Publicat

Evaluarea Națională începe marți, 25 iunie, cu proba la Limba și literatura română. Joi, 27 iunie, este proba la Matematică, iar vineri, 28 iunie, la Limba maternă. 

Pentru elevii claselor a VIII-a acesta este…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Postul Sfinților Petru și Pavel 2024. Zilele cu dezlegare la ulei și vin. Tradiții și obiceiuri de Sânpetru

Publicat

Postul Sfinților Petru și Pavel 2024 a început luni, 24 iunie. În acest an, postul durează doar cinci zile.

Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel sunt sărbătoriţi împreună în 29 iunie. Biserica a hotărât ca aceşti doi mari Apostoli să fie cinstiţi în aceeaşi zi deoarece în aceeaşi zi şi în acelaşi an au pătimit moarte de martiri la Roma. Sfântul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ARTĂ populară autentică la Târgul de vară „Învie Tradiția”

Publicat

Arta populară s-a născut din aspiraţia spre frumos a omului, din nevoia sa de a transforma natura și de a exprima modul în care privește viața prin imagini și simboluri, ce reprezintă spiritul specific al unui loc,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bani de la Consiliul Județean Alba pentru sport. Ce sume vor primi CSM Volei Alba Blaj și Asociația Județeană de Fotbal

Publicat

CSM Volei Alba Blaj și Asociația Județeană de Fotbal vor primi bani din bugetul Consiliului Județean Alba, pentru activități sportive în anul competițional 2024-2025.

  • „CSM Volei Alba Blaj – Lupta pentru a aduce titlul de Campioană a României la Blaj în judeţul Alba” al Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj
  • „Dezvoltarea și promovarea fotbalului în Județul Alba” al Asociaţiei...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe