Connect with us

Eveniment

Acțiuni pe A1, în județul Sibiu: Sute de autovehicule verificate de polițiști. Amenzi de peste 190.000 de lei

Publicat



Arhivă foto

Polițiștii au desfășurat în zilele de joi și vineri acțiuni pe Autostrada A1 în județul Sibiu, astfel că au fost aplicate amenzi de peste 190.000 de lei, au fost verificate peste 200 de autovehicule și au fost reținut 17 permise de conducere.

Potrivit IPJ Sibiu, în zilele de 9 și 10 februarie 2023, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au desfășurat acțiuni specifice în scopul creșterii gradului de siguranță rutieră pe A1.

La activități au luat parte și polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac și A3 Cluj.

Astfel, au fost verificate 234 de autovehicule, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 17 permise de conducere, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare și au fost aplicate 300 de sancțiuni contravenționale în valoare de 195.000 de lei.

În cazul a 13 conducători auto s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce din cauza vitezei excesive cu care au au fost depistați circulând.

Unui conducător auto i s-a reținut permisul de conducere după ce a fost depistat circulând pe banda de urgență, iar unui alt șofer documentul i-a fost reținut din cauza faptului că perioada de valabilitate expirase.

Conform sursei citate, celelalte două permise de conducere au fost reținute ca urmare a constatării de infracțiuni la regimul rutier.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru conducerea cu viteză peste limita maximă admisă (97) și pentru nepurtarea centurii de siguranță (25).

Au fost depistate 25 de autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. ACCIDENT între localitățile Poieni și Ciucea. Două femei au fost duse la spital

Publicat

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp între Poieni și Ciucea.

O mașină a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului.

ACCIDENT între localitățile Poieni și Ciucea. Două femei au fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VREMEA în ALBA, în săptămâna 13-19 mai. Se încălzește treptat, câteva ploi. Prognoza meteo pe zile, în localități din județ

Publicat

Vremea în Alba, în săptămâna 13-19 mai. Temperaturile urcă treptat, săptămâna viitoare, în județ. De la 19 grade la începutul intervalului, se va ajunge la maxime de 26 de grade, în weekend. Vor mai fi însă și câteva ploi.

La munte, maximele vor varia între 10 și 17 grade la Oașa, respectiv 12-18 grade la Arieșeni.

Sunt anunțate averse la munte în primele două zile ale săptămânii viitoare și în weekend. Miercuri, este posibil să plouă și la altitudini mai mici.

Temperaturile minime vor varia între 5 și 11 grade Celsius.

În continuare,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VINERI: Președintele Academiei Române, conferință despre Avram Iancu la Sebeș, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”

Publicat

Președintele Academiei Române, Acad. Ioan-Aurel Pop, va conferenția la Sebeș vineri, 17 mai, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”. Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” Sebeș invită publicul la conferința susținută de prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, despre eroul național Avram Iancu, în lumina adusă sufletului românesc de Lucian Blaga.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 mai 2024, începând cu ora 17.00, în aula Primăriei municipiului Sebeș, fiind organizat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Spitalul de Urgență din Cluj face angajări. Caută personal medical auxiliar și muncitori

Publicat

Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca scoate la concurs noi posturi. Acestea sunt pe perioadă nedeterminată, anunță conducerea unității sanitare.

Înscrierea la concurs se face până în data de 25 mai.

Spitalul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe