Connect with us

Cluj

Adela Haru. Dragoste, maternitate, religie și sexualitate. Experiențele ghidului spiritual din Cluj

Publicat


Niciodată nu este prea târziu să renunți și să începi de la zero. O dovedește Adela Haru, mamă în vârstă de 36 de ani și, totodată, ghid spiritual din Cluj, care a renunțat la funcția de consilier juridic pentru a-și croi alt drum în viață. A călătorit în jurul lumii pentru a se cunoaște mai bine și e certificată în Sexualitate Sacră, Respirație Alchimică, Masaj Ayurvedic și coaching, facilitând cursuri despre feminitate, practici prin care ajută alți oameni, la rândul lor, să se dezvolte personal. A scris 3 cărți, iar experiența ei nu se oprește aici.

169076020 10225572480321167 6489994116570645957 n

Care este contextul în care ai primit numele spiritual Haru”?

A fost ca un botez, cu ritual. Am cunoscut un maestru de arte marțiale japoneze care e și maestru de Zen, o tradiție în Japonia, asemenea unei religii. M-am simțit foarte atrasă de liniștea pe care o accesam când practicam meditația Zazen. El m-a inițiat. Mă ghida, îmi corecta posturile, era multă armonie. Filmul „The Buddha” explică foarte bine conceptul. Pentru mine, a fost ca o amintire dintr-o viață monastică.

Pe vremea aceea, făceam și Karate cu el, care e ca o practică spirituală la japonezi. Într-o zi, a venit la mine și mi-a spus „Ți-am găsit un nume frumos, <<Haru>>, că ești ca o primăvară”, și am simțit că mi se potrivește. E anotimpul meu preferat și sunt, de asemenea, născută primăvara. A rămas așa, îmi place cum sună.

Ai afirmat la un moment dat că te ghidezi după legea echilibrului sau calea de mijloc. Ce presupun aceste concepte și la ce te referi prin faptul că sunt repere în viața ta?

Am observat că oamenii întâmpină multe probleme pentru că se duc în extreme tot timpul. Am observat că acestea apar…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

Publicat

Zeci de elevi liceeni au participat la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” organizat la Cluj-Napoca. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Sorin Naș, candidat din partea partidului SOS la Primăria Cluj-Napoca. E susținut de Șoșoacă

Publicat

Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă, l-a desemnat pe președintele filialei județene, Sorin Naș, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

Sorin…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD

Publicat

Guvernul a numit, marți, un nou subprefect de Cluj în locul lui Răzvan Ciortea, care a demisionat pentru a candida la Primăria Turda. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD.

Florentin Burz are 45 de ani și era…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz. Obiceiuri din satele Clujului

Publicat

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz era un obicei întâlnit la sate, și nu doar în Cluj sau în Transilvania, ci în tot spațiul românesc.

Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sau Sângeorzul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe