Connect with us

Cluj

ADMITERE UBB/ FSEGA: Cel mai modern și funcțional campus universitar din România

Publicat


Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (F.S.E.G.A.) este cea mai mare facultate a Universităţii Babeş-Bolyai și una dintre cele mai moderne, şi mai dinamice facultăţi, cu o relevantă ofertă de servicii academice şi ştiinţifice vizând toate formele de învăţământ: licenţă, masterat, doctorat, învăţământ la distanţă, formare continuă, cursuri postuniversitare de recalificare, programe de cercetare, consultanţă şi dezvoltare durabilă. 

Pregătirea în problemele economice ale tinerilor se realizează pe trei linii de studii – română, maghiară, germană – precum şi studii complete în limbile engleză şi franceză, în consonanţă cu structura culturală a Transilvaniei şi exigenţele spaţiului educaţional şi economic european însumând 11 programe nivel licenţă şi 29 nivel masterat. 

Aproape 8.000 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi beneficiază de oferta educaţională, didactică şi instituţională a celor 252 de cadre didactice, atât în Cluj-Napoca, dar şi în cadrul extensiilor de la Sfântu Gheorghe şi Sighetul Marmaţiei. 

Întregul proces este susţinut de o infrastructură modernă și competitivă, concretizată în 7 amfiteatre cu 1.350 de locuri, 10 săli de curs cu 880 de locuri, 24 săli de seminar cu 1.040 de locuri, 59 laboratoare cu 1.544 de locuri, 3 săli de lectură pentru bibliotecă, cu 190 locuri, 5 săli depozit de cărţi. 

La acestea se adaugă impozanta Aulă a FSEGA cu 454 de locuri. 

Trei săli de fitness

Spaţiile dedicate activităţilor didactice sunt completate de cele destinate celor complementare: 3 săli fitness cu o suprafaţă de 476 mp., 1 sală sport cu o suprafaţă de 247 mp. la care se adaugă Galeriile Expoziționale FSEGA, cu o suprafaţă de 2.316 mp. 

Studenții facultății beneficiază de locuri de cazare în cele două cămine aflate în apropiere – Căminul Economica I și Economica II, respectiv în căminele aflate în Campusul Hașdeu. 

Începând cu 30 iunie 2021, Universitatea Babeș-Bolyai, prin intermediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, a devenit membru permanent cu drepturi depline al European Foundation for Management Development (EFMD), fiind singura instituție de învățământ superior din România cu acest statut. EFMD administrează sistemul EFMD Quality Improvement System (EQUIS), unul dintre cele mai importante mecanisme de asigurare și certificare a calității, respectiv de acreditare la nivel internațional a instituțiilor de învățământ superior în domeniile administrării afacerilor și managementului


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Dramă, pasiune și iubiri periculoase în luna octombrie, pe scena Operei Române Cluj-Napoca

Publicat

Luna octombrie aduce pe scena Operei Naționale Române Cluj-Napoca povești fascinante, personaje complexe și trăiri unice.

Carmen este un personaj enigmatic, cu o personalitate fascinantă. Liberă și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Congresul de Stomatologie Transilvania are loc la Cluj-Napoca la jumătatea lunii octombrie

Publicat

Cea de-a 14 ediție a Congresului de Stomatologie Transilvania va avea loc în perioada 12-14 octombrie la Cluj-Napoca.

„Dragi colegi, a mai trecut un an și a mai venit o toamnă frumoasă. Așa că este timpul să…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Turdeanca Laura Roșca, moartă pe plajă la Mamaia, înmormântată duminică

Publicat

Tânăra Laura Roșca, găsită moartă pe plaja din Mamaia, va fi înmormântată, duminică, la Turda, trupul neînsuflețit al acesteia fiind redat familiei după ce a avut loc autopsia la IML în Constanța.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Invitaţie de la cluburile Rotary din Cluj-Napoca la “Promenada Inimilor 2023”. Vezi activităţile utile cardiacilor

Publicat

Cluburile Rotary din Cluj-Napoca împreună cu Societatea Română de Cardiologie și Fundația Română a Inimii îi invită pe clujeni la “Promenada Inimilor 2023”, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe