Connect with us

Eveniment

Adolescent reținut de polițiști. Acuzat că a furat, timp de câteva luni, băuturi alcoolice din mai multe magazine din Sibiu

Publicat



fotografie cu caracter ilustrativ

Un tânăr de 17 ani din Sibiu a fost reținut de polițiști fiind acuzat că timp de mai multe luni a furat băuturi alcoolice de pe raftul mai multor magazine din oraș.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 13 noiembrie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 17 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată (6 acte materiale).

În fapt, tânărul este bănuit că, în perioada martie – septembrie 2023, ar fi sustras băuturi alcoolice de pe raftul mai multor societăți comerciale din municipiul Sibiu, creând un prejudiciu de aproximativ 1.200 de lei.

În baza probatoriului administrat, față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

„Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Aproape 1000 de persoane au fost verficate de polițiștii din Alba, în două zile. Sute de abateri descoperite și amenzi date

Publicat

Aproape 1000 de persoane au fost verficate de polițiștii din Alba, vineri și sâmbătă. În urma verficărilor au fost descoperite sute de abateri și date amenzi în valoare de zeci de mii de lei. 

Este vorba despre o acțiune cu efective mărite realizată de polițiștii din județ. 

Rezultatele au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 28 aprilie 2024.

În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Ce entități primesc finanțare nerambursabilă de la CJ Cluj? Cea mai mare sumă, peste 3 milioane de lei, merge la Culte

Publicat

Sute de asociații primesc și anul acesta finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Cluj. Cea mai mare sumă, peste 3 milioane de lei, este alocată parohiilor din județ.

Consiliul Județean Cluj sprijină…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Ocna Mureș s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un copac. Un pasager a ajuns în spital

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un copac. Accidentul rutier s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza comunei Noșlac. 

Cazul a fost comunicat duminică, 28 aprilie, în buletinul de presă. După ce au ajuns la fața locului, polițiștii care au intervenit la caz, l-au testat pe șoferul care a provocat accidentul.

Testul cu aparatul etilotest a arătat că bărbatul s-a urcat beat la volan.

Ce s-a întâmplat

La data de 28 aprilie 2024, în jurul orei 01,40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Clujeni de SUCCES. De la Cluj la Monaco, via Paris. Paula Păduroiu: Realitatea mi-a depășit VISUL

Publicat

„Un învingător e un visător care nu a renunțat niciodată la visul lui”, spunea Nelson Mandela. Câți dintre noi am visat să ajungem departe și am rămas cu visul? Câți am învins, câți am reușit în viață? Nu e…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe