Connect with us

Alba

ADR Centru organizează Crosul Europei: 15 noiembrie-15 decembrie 2021. Sănătate și libertate, cu o tură în natură

Publicat



EUROPE DIRECT Regiunea Centru, alături de structura gazdă – Agenția pentru Dezvoltare Regională CENTRU – invită cetățenii și elevii din Regiunea Centru la o tură de alergare sau o plimbare în natură, pentru sănătate și libertate, respectând condițiile din această perioadă a pandemiei.

De mai bine de un an și jumătate, Crosul Europei a fost oprit de boala care a bulversat întreaga societate, dar spiritul nostru trebuie să învingă și natura este cel mai bun loc unde ne putem reîncărca, moral și fizic.

De aceea, Crosul Europei va fi altfel în 2021, fiind desfășurat atât clasic, prin participarea elevilor din șase unități școlare din cele șase județe ale Regiunii Centru, cât și virtual, prin înscrierea online a cetățenilor care doresc să alerge sau să facă o simplă plimbare în natură.

Toți cei care finalizează înscrierea vor obține un kit de înscriere, iar cele mai bune rezultate vor fi recompensate cu obiecte promoționale.

”În urmă cu un an am fost obligați să amânăm Crosul Europei, așa cum s-au amânat sau anulat toate competițiile și evenimentele de mare anvergură, deoarece lupta cu pandemia era inegală.

În acest an, avem deja cu toții o armă, care se numește…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Marcel Ciolacu despre banii pentru pensii și salarii: Lucrurile sunt sub control, banii sunt măsurați

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că Guvernul are toţi banii necesari pentru a plăti pensiile şi salariile, inclusiv pentru profesori.

„Sunt toţi banii, măsuraţi (…). Luni de dimineaţă, periodic, am cu domnul ministru, cu vicepremierii… Repet, lucrurile sunt sub control.

Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori.

Cu adevărat, sunt nişte hotărâri judecătoreşti pe la Justiţie în care sunt nişte sume, câteodată mă ia şi pe mine ameţeala, unde nu s-a stat încă, nu au fost recunoscute de către statul român şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

(P) Comunicat de presă: Silviu Ponoran continuă ”miracolul zlătnean” făcând Zlanta oraș frumos, modern, european

Publicat

”Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31 (treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările  spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate.

Din ce în ce mai mulți oameni consideră Zlatna drept oraș model în România, de management public performant, dezvoltare durabilă, bune practici, accesare și folosire a fondurilor europene. Planul Ponoran pentru Zlatna, lansat în anul 2004, a fost un vis cutezător devenit astăzi realitate. Munca și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Doliu în familia primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa: mama edilului a decedat

Publicat

Este doliu în familia primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. 

Mama acestuia, Maria Pleșa, a decedat, vineri, 26 aprilie 2024. Vestea tristă a fost confirmată pentru alba24.ro de reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Din câte se pare starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit considerabil în ultimele zile.

Mama primarului a fost contabilă la Consiliul Popular Alba Iulia, devenit ulterior, după Revoluție, Administrația Financiară Alba Iulia.

Tatăl primarului Gabriel Pleșa s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

PROGRAM magazine în minivacanța de 1 Mai și Paște 2024, în Alba: Lidl, Carrefour, Profi, Selgros, Penny, Kaufland, mall-uri

Publicat

PROGRAM magazine în minivacanța de 1 Mai și Paște 2024, în Alba. Majoritatea magazinelor au program de funcționare special în perioada sărbătorilor de primăvară. Unele funcționează cu orar scurt în weekendul de Paște.

În această perioadă, magazinele se aglomerează, având în vedere perioada de sărbători, în care românii pregătesc mai ales preparate tradiționale. De asemenea, ofertele magazinelor includ variante de cadouri de Paște, pentru toate vârstele.

Minivacanța este în perioada 1-6 mai. Ziua de 1 Mai este liberă, potrivit Codului Muncii, iar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe