Connect with us

Alba

Agenda culturală a județului Alba în luna octombrie: De la spectacole de teatru la muzică tradițională și ateliere. PROGRAM

Published

on



Agenda culturală a județului Alba: Spectacole de teatru, ateliere, decernare de titluri de tezaure vii, muzică tradițională și un festival de umor. Oferta de activități culturale este una bogată pentru jumătatea lunii octombrie. Precizăm că sunt activități realizate de Consiliul Județean Alba, în colaborare cu instituțiile subordinate. 

Sunt activități culturale pentru toate vârstele și gusturile: de la teatru de copii, la teatru de dramă, sau teatru manifest și până la concerte de muzică…
Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat rănit după ce și-a prins o mână la un utilaj de cules porumbul, într-o comună din Alba

Published

on

Un bărbat a fost rănit miercuri după-amiaza după ce și-a prins o mână la o combină de cultivat porumbul, în satul Sânbenedic din comuna Fărău.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu autospecială de descarcerare în satul Sânbenedic, comuna Fărău, la o persoană care și-ar fi prins unul dintre membrele superioare la un utilaj agricol de cultivat porumb (combină).

La intervenție se deplasează și o ambulanță SAJ de la Ocna Mureș.

foto: arhivă


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Al treilea ACCIDENT produs miercuri pe Autostrada A1, în zona Sebeș. Impact între două autoturisme și o autoutilitară

Published

on

Un nou accident rutier s-ar produs miercuri după-amiaza, în jurul orei 12:20, pe Autostrada A1, în zona nodului rutier Sebeș – Vest. În evenimentul rutier produs la km 314 au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

Este cel de-al treilea accident produs miercuri, 16 octombrie, pe Autostrada A1, în zona municipiului Sebeș.

Vezi și FOTO: ACCIDENT RUTIER pe Autostrada A1, Orăștie-Sebeș: Un camion s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit

În urma accidentului, traficul rutier se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

A furat un telefon lăsat de o tânără pe o boxă. Bărbat din Blaj, cercetat de polițiști

Published

on

Un bărbat de 30 de ani din Blaj este cercetat de polițiști după ce a furat telefonul unei tinere, lăsat pe o boxă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 octombrie 2024, în jurul orei 13:45, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați de către o femeie de 22 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că un bărbat i-ar fi sustras telefonul mobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 30 de ani, din municipiul Blaj, care, profitând de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

O fotografie care suprinde un peisaj natural din județul Alba a câștigat Premiul I la Fotogeografica 2024

Published

on

O fotografie care suprinde un peisaj natural din județul Alba a câștigat Premiul I la Salonul Național de Fotografie Fotogeografica 2024. Aceasta este intitulată „Dintr-o dimineață magică” și a fost realizată de Vlad Ioan Păuleț în satul Dumești, comuna Sălciua. 

Salonul Național de Fotografie Fotogeografica este un concurs destinat tinerilor fotografi. Evenimentul nu se adresează doar fotografilor profesioniști, ci și celor amatori.

Tematica concursului este promovarea valorilor naturii, culturii și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading