Connect with us

Brasov

AGLOMERAȚIE pe DN 1 Ploiești – Brașov și pe DN 7 Pitești – Sibiu. RUTE ALTERNATIVE

Publicat


Traficul este aglomerat, vineri după-amiază, pe DN 1 Ploiești – Brașov, dar și pe DN 7 Pitești – Sibiu. Se circulă în coloană pe sensul spre stațiunile montane de pe Valea Prahovei. Polițiștii recomandă șoferilor să opteze pentru rute alternative.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri, 24 iunie, ora 15:45, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe Centura de Vest a municipiului Ploiești, dar și între localitățile Nistorești și Comarnic.

De asemenea, aglomerație este și pe…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Brasov

Accident rutier cu două autoturisme și trei persoane rănite, în Prahova

Publicat

Un accident rutier cu două autoturisme și trei persoane rănite s-a petrecut vineri după-amiază în județul Prahova.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Ploiești – Brașov, la intersecția cu DJ 101R (către comuna Cornu), a avut loc un  accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu trei persoane rănite, investigate medical.

Traficul pe sensul către Brașov este blocat, se circulă alternativ prin dirijare.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Defecțiune la sistemul de alimentare cu energie pe calea ferată Brașov – Timișu de Sus

Publicat

Angajații Regionalei CF Brașov intervin vineri pentru remedierea unei defecțiuni apărute la sistemul de alimentare cu energie electrică între stațiile Brașov și Timișu de Sus. Până la rezolvarea problemei, trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, singura măsură pentru menținerea continuității traficului feroviar între Brașov și Timișu de Sus este dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă Diesel și derularea traficului, în regim alternativ, doar pe un fir, din ambele direcții.

SRCF Brașov intervine pentru remedierea unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică pe relația Brașov…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Ofițer de poliție din Brașov care dădea informații din dosare, trimis în judecată de procurorii DNA

Publicat

Un comisar de poliție din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Brașov a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat că ar fi transmis unor persoane că sunt vizate de anchete ale procurorilor și polițiștilor.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au dispus trimiterea în judecată sub control judiciar a unui inculpat, la data faptelor comisar șef de poliție și șef al Biroului surse umane de informații și investigații din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Brașov, pentru folosire de informații ce nu sunt destinate publicității, compromiterea intereselor justiției, instigare la fals intelectual și favorizarea făptuitorului,…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Cutremur cu magnitudinea de 2.9 produs în Vrancea

Publicat

Un cutremur cu magnitudinea de 2.9 s-a produs joi, 4 august, în Vrancea. Seismul a avut loc la adâncimea de 108 kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, joi, 4 august 2022, la ora 05:17:01 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, VRANCEA, un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.9.

Seismul a avut loc la adâncimea de 108 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 80km E de Brașov, 93km S de Bacău, 101km NE de Ploiești, 115km V de Galați, 118km NV de Brăila, 152km N de București, 170km NE de Pitești, 174km SV de Iași, 193km E de Sibiu, 216km N de Ruse.

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe