Connect with us

Alba

AJOFM Alba: Informații importante pentru absolvenți. Documentele necesare pentru cei care își caută un loc de muncă

Publicat



job

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba informează absolvenţii de învățământ din promoţia 2022 că sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţele instituţiei pentru a beneficia de serviciile prevăzute de lege cu scopul integrării pe piaţa muncii.

Absolvenţii instituțiilor de învățământ care se înregistrează ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în evidenţele agenţiilor pentru ocuparea forței de muncă, în raza cărora își au domiciliul, beneficiază de servicii gratuite de informare şi consiliere profesională, mediere a muncii, servicii de formare profesională, precum și de măsuri de stimulare a ocupării (prime).

Actele necesare pentru înregistrarea absolvenților ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în evidenţele agenţiilor teritoriale, sunt:

– actul de identitate;

– diploma de absolvire sau adeverinţa din care să rezulte data absolvirii;

– Curriculum Vitae;

– declarație pe proprie răspundere- privind starea de sănătate;

– acord de utilizare a datelor cu caracter personal.

Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii,…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

14 iunie: Ziua Donatorului de Sânge. Solidaritate și altruism pentru salvarea de vieți

Publicat

Ziua Internațională a Donatorului de Sânge este sărbătorită anual pe 14 iunie pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității de sânge și pentru a mulțumi donatorilor de sânge voluntari pentru contribuția lor salvatoare de vieți.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Canale navigabile de „mobilitate urbană” la Alba Iulia, după o ploaie torențială. Probleme și în alte zone din județ

Publicat

O ploaie torențială care s-a abătut joi seara peste municipiul Alba Iulia a transformat unele artere proaspăt modernizate în adevărate canale navigabile.

Și noile stații de autobuz au fost inundate, astfel că cetățenii care așteptau transportul public în comun au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

NASA a difuzat din greșeală o înregistrare cu astronauți în pericol pe Stația Spațială. Precizări ulterioare: ”A fost o simulare”

Publicat

NASA a difuzat din greşeală, o simulare a unui exerciţiu în care astronauţi de pe Staţia Spaţială Internaţională erau trataţi pentru „accidente de decompresie”. 

În jurul orei 22:28 GMT, canalul de YouTube al Administraţiei Naţionale pentru Aeronautică şi Spaţiu (NASA) a difuzat o...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Grădiniță cu Program Prelungit la Vințu de Jos, din anul școlar 2024-2025. Ordin, publicat în Monitorul Oficial

Publicat

Grădiniță cu Program Prelungit la Vințu de Jos, din anul școlar 2024-2025. Grădinița cu Program Normal Vințu de Jos va deveni Grădinița cu Program Prelungit Vințu de Jos, începând cu anul școlar 2024 – 2025. Astfel, aceasta va avea program și după-amiaza, oferind masă, odihnă pentru copii sau programe de timp liber. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe