Connect with us

Alba

AJOFM Alba: Stimulente pentru angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei. Care sunt condițiile

PublicatStimulente pentru angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei. Firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referință (ISR) al asigurărilor pentru șomaj și stimulării ocupării forței de muncă, au transmis reprezentanții Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Alba. 

Stimulentul financiar se poate acorda...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cetățenii care au un „comportament responsabil” privind consumul de energie ar putea fi recompensați. Ce spune ministrul Energiei

Publicat

Cetățenii care au un „comportament responsabil” privind consumul de energie ar putea fi recompensați. Cetățenii care aleg să consume mai multă energie electrică în jurul prânzului, când este energie solară ieftină în piață, sau cei care aleg un consum mai mic seara, când e vârf de consum, ar putea avea facturi mai mici.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Investiții în digitalizare, la Primăria Doștat. Platformă de servicii publice digitale și echipamente IT&C. Licitație, în SEAP

Publicat

Investiții în digitalizare, la Primăria Doștat. Administrația locală cumpără o platformă de servicii publice digitale și echipamente hardware IT&C pentru simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce priorități are Victor Negrescu, în mandatul de vicepreședinte al Parlamentului European. Declarații

Publicat

Creşterea influenţei Parlamentului European în procesul decizional european şi democratizarea acestei instituţii se află printre priorităţile eurodeputatului Victor Negrescu, prezentate într-o întâlnire avută miercuri cu mai mulţi jurnalişti români.

Ştiţi foarte bine că am fost unul dintre cei care a susţinut în mandatul precedent schimbarea unor metode de lucru pentru ca acestea să fie...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

”Lovitură” pentru Mafia lemnului din Alba: Un bărbat condamnat după ce a tăiat cinci copaci. Ce motiv a invocat în instanță

Publicat

Un bărbat a fost recent condamnat pentru furt și tăiere ilegală de arbori. O primă sentință a fost dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni, în data de 11 iulie 2024. 

Acesta a spus că a tăiat cei cinci copaci din cauza faptului că se afla într-o situația financiară mai dificilă și avea nevoie de bani.

Faptele pentru care a fost acuzat au fost detaliate de magistrați, în motivarea instanței.

S-a întâmplat la sfârșitul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate