Connect with us

Alba

Ajutor de stat de 1.500 de euro pentru cultivatorii de roșii. Cum pot fi obținuți banii. Precizările ministerului

Publicat



Ajutor de stat de 1.500 de euro pentru cultivatorii de roșii în spații protejate. Dosarele pentru acordarea ajutorului de stat sunt eligibile fără a fi înscrise în platforma Sistem informatic integrat de management şi monitorizare (SIMM).

”Toate dosarele depuse şi care urmează să fie depuse, până la data de 10 mai 2024, sunt eligibile fără a fi înscrise în platforma Sistem informatic integrat de management şi monitorizare…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: ANAF vinde mașini confiscate, cu prețuri cuprinse între 180 și 4.600 de euro. LISTA completă

Publicat

 

ANAF vinde mașini confiscate, cu prețuri cuprinse între 180 și 4.600 de euro. ANAF vinde zeci de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea.

Autoturismele sunt vândute prin licitație sau vânzare directă de către ANAF prin serviciile teritoriale de valorificare bunuri din țară.

O parte dintre acestea au însă o vechime de peste 20 ani, unele fiind neînmatriculate și prezentând numeroase probleme tehnice.

LISTA autovehiculelor scoase la vânzare în următoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Aurora boreală, vizibilă din Alba Iulia și alte zone din țară. Fenomen rar, generat de o furtună solară puternică

Publicat

Aurora boreală, vizibilă din Alba Iulia și alte zone din țară. Aurora boreală a fost vizibilă în noaptea de vineri spre sâmbătă din Alba și alte județe din țară. Fenomenul rar a fost generat de o furtună solară puternică, de o intensitate rară, care a fost anunțată de către autoritățile americane, a transmis vineri AFP. 

Spectacolul incredibil al luminilor nordice a putut fi admirat și din municipiului Alba Iulia, vineri noapte.

Specialiștii se așteaptă ca fenomenul să persiste pe tot parcursul întregului sfârşit de săptămână.

De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Reguli pentru alegeri în România și țările UE. Cum arată sistemul de vot pentru Parlamentul European și care sunt diferențele

Publicat

Reguli pentru alegeri în România și țările UE: Sistemul de vot pentru pentru alegerea Parlamentului European este reglementat atât de legislaţia europeană, care defineşte normele comune pentru toate statele membre, cât şi de dispoziţii naţionale specifice. 

Acestea variază de la un stat membru la altul, conform https://www.europarl.europa.eu/.

Regulile comune stabilesc principiul reprezentării proporţionale, norme privind pragurile şi anumite incompatibilităţi cu mandatul de deputat în Parlamentul European, ce se regăsesc în Decizia 2002/772/CE, Euratom a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Cum va fi amenajată o zonă din centrul municipiului Alba Iulia. Parcare, stații de autobuz, piste de biciclete

Publicat

Primăria Alba Iulia pregătește reconfigurarea zonei centrale în care se află parcarea neamenajată din Piața Consiliul Europei. Aceasta a servit, un timp, ca locație pentru piață, în perioada în care spațiul acesteia era modernizat. Apoi a rămas ”în așteptare”, pentru modernizare.

Proiectul se numește ”Revitalizare Piața Consiliul Europei prin reconfigurare spațiu public, amplasare stații transport public, amenajare parcaje la sol, pantații de aliniament și spații verzi, amenajare pistă de biciclete și circulații pietonale, iluminat public, amplasare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe