Connect with us

Eveniment

Ajutor de stat de peste 21 de milioane de lei pentru șase aeroporturi din țară

Published

on



Guvernul a aprobat, vineri, un Memorandum prin care acordă ajutoare de stat în valoare de peste 21,3 milioane de lei pentru 6 aeroporturi care au înregistrat în 2019 un tranzit cuprins între 200.000 și 3 milioane de pasageri, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Sprijinim aeroporturile să depășească pierderile suferite în perioada pandemiei de COVID 19. Am aprobat astăzi (vineri – n.r.), în Guvern, un Memorandum prin care acordăm ajutoare de stat în valoare de peste 21,3 milioane de lei pentru 6 aeroporturi care au înregistrat în 2019 un tranzit cuprins între 200.000 și 3 milioane de pasageri”, anunță pe Facebook Sorin Grindeanu.

aeroport traian vuia

El precizează că ajutoarele de stat vor fi acordate sub formă de subvenții alocate prin bugetele instituțiilor în coordonarea cărora se află până la data de 24 decembrie 2022, în baza unor măsuri de sprijin economic luate de Comisia Europeană.

„Ministerul Transporturilor și Infrastructurii va aloca aceste sume pentru aeroportul Timișoara, iar Consiliile județene vor aloca sumele necesare aeroporturilor din Iași, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava”, conchide Grindeanu.

(sursa: Mediafax)

sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

 

Romania24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Unirea Slobozia – „U” Cluj, 2-2. Clujenii reușesc o „remontada” nesperată după evoluția din prima repriză

Published

on

Universitatea Cluj a întâlnit-o, sâmbătă la Clinceni, pe Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal. Clujenii veneau din postura de lideri cu 22 de puncte, în timp ce Slobozia ocupa locul 14 cu 11…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Statul se împrumută de la populație. Ministerul Finanțelor lansează o nouă ediție de titluri de stat Tezaur, cu dobânzi de 7%

Published

on

Statul se împrumută de la populație: Ministerul Finanțelor lansează, luni, o nouă ediție de titluri de stat Tezaur. Acestea vor putea fi cumpărate până la finalul acestei luni.

Este un instrument prin care statul, practic, se împrumută de la populație pentru a finanța deficitul bugetar și pentru a refinanța datoria publică, iar în schimb acordă dobânzi avantajoase, sigure și care nu se impozitează.

Aceste dobânzi sunt de 5,85% pentru maturitatea la un an, 6,6% pe an pentru titluri cu scadența la 3 ani…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

VIDEO FOTO. Primarul Emil Boc a alergat la Crosul Regina Maria pentru o cauză nobilă

Published

on

Primarul Emil Boc, alături de mai mulți angajați ai Primăriei Cluj-Napoca, au alergat, sâmbătă dimineață, la Crosul Regina Maria. O parte din banii strânși în cadrul crosului vor fi donați pentru o cauză nobilă.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Rețelele de socializare, casa țepelor online. Revolut cere Meta să contribuie la rambursarea banilor pierduți de victime

Published

on

Rețelele de socializare, casa țepelor online. Revolut cere companiei Meta să contribuie la rambursarea sumelor pierdute de victimele fraudelor comise prin platformele sale.

Compania cere „Meta să contribuie la restituirea sumelor pierdute de victimele fraudelor facilitate de platformele sale, indicând că recentul anunţ privind acceptul de a partaja date şi informaţii cu instituţiile bancare britanice este insuficient pentru a controla fenomenul global al fraudelor şi scam-urilor” precizează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement