Connect with us

Alba

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC. Valoare RECORD a amenzilor

Publicat



ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC, în doar două zile. Valoarea amenzilor a ajuns la un record: a depășit 100.000 de lei. 

În perioada 19-20 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Conflict în familie, tranșat în instanță de judecătorii din Blaj. Un bărbat, condamnat după ce și-a amenințat fratele cu moartea

Publicat

Un conflict între doi frați din Alba a fost tranșat în instanță, de magistrații din Blaj. Decizia vine la aproape doi ani de la un scandal, în stradă între cei doi.

În data de 30 aprilie 2024, unul dintre cei doi frați a fost condamnat pentru amenințare. 

Fapta pentru care bărbatul a fost condamnat s-a petrecut în data de 3 septembrie 2022. Atunci unul dintre frați a ajuns la domiciliul mamei sale pentru a lăsa mai multe bunuri.

I-a spus fratelui său să lege câinele ca animalul să nu iasă din curte. Însă bărbatul se afla sub influența băuturilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Cine sunt românii care nu primesc banii înainte de Sărbătorile de Paște

Publicat

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) a anunțat că livrează pensiile românilor înainte de Paște, iar situațiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepționale. 

Potrivit reprezentanților companiei, Poșta Română a început livrarea pensiilor din data de 27 aprilie, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora. Se estimează că până la sfârşitul zilei de vineri, Poșta Română se va apropia de procentul maxim de livrare.

Potrivit unui comunicat transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Raport Reporteri fără Frontiere: Serviciile secrete din România vor influență mai mare. Mecanisme corupte de finanțare a presei

Publicat

Raport Reporteri fără Frontiere: organizația internațională spune că serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare prin intermediul presei și că mecanismele de finanțare ale mass-media sunt corupte.

Mecanismele de finanțare a mass-media din România sunt adesea opace, chiar corupte, arată cel mai nou raport privind libertatea presei în lume publicat vineri de Reporteri Fără Frontiere, citată de G4Media.

Organizația arată că ”practica larg răspândită de deturnare a fondurilor publice către mass-media, într-o manieră…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu frige.

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim

Miracolul Luminii este o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe