Connect with us

Alba

Alba Iulia a câștigat titlul Capitala Tineretului din România pentru anul 2026. Premiu de 50.000 de euro și activități propuse

Published

on



Alba Iulia a câștigat titlul Capitala Tineretului din România pentru anul 2026. A concurat cu Brașovul, într-un concurs de concepte privind strategia pentru tineri. Municipiul Alba Iulia va beneficia de un premiu de 50.000 de euro, ca punct de pornire pentru finanțarea mai multor activități.

Programul propus de Alba Iulia se numește #yoUthNITED și include propuneri în domeniile sănătate, dezvoltare profesională, implicare în comunitate, educație non-formală și infrastructură.

Obiectivul principal este…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vouchere de vacanță 2024: cum pot fi folosite voucherele aproape de expirare. Preferințele românilor pentru turismul de weekend

Published

on

Vouchere de vacanță 2024. Agenția Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) reamintește cum pot fi utilizate voucherele de vacanță, inclusiv când se apropie de data limită de valabilitate.

Potrivit ANAT, agențiile de turism au pregătite oferte speciale pentru posesorii de vouchere de vacanță.

Sunt apreciate vacanțele cu discount prin programul „Înscrieri timpurii”. Acestea oferă reduceri de până la 30% din prețul standard, pentru achiziționarea din timp a biletelor.

La categoria rezervărilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

USR Alba a anunțat lista candidaților la Alegerile Parlamentare: Dana Nanu, fost membru PSD, primul loc pentru deputați

Published

on

USR Alba este al doilea partid din județ care a făcut publică lista candidaților pentru alegerile parlamentare. În condițiile în care PSD și AUR încă nu au comunicat cine sunt candidații pentru Camera Deputaților și Senat. 

Primii care și-au anunțat candidații la parlamentare și au intrat devreme în precampanie la nivel județean sunt liberalii. 

Lista de la Camera Deputaților este deschisă de Dana Nanu, relativ nouă în USR Alba Iulia. Acesta a candidat pentru funcția de primar al orașului, însă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO Distracție periculoasă pe Autostrada A3: Doi copii au scos capetele pe geam, dintr-o mașină de Alba. Ce au făcut polițștii

Published

on

Distracție periculoasă pe Autostrada A3. Un video postat pe Facebook a surprins un moment care se putea termina tragic pentru doi copii aflați într-o mașină.

În video, se poate observa cum doi copii scot capul dintr-o mașină aflată în mers pe Autostrada A3. Cel care a surpins. Momentul a fost surprins de o cameră de bord montată pe o mașină ce se afla în spatele autoturismului cu pricina.

Videoul a fost postat pe pagina INFO Trafic Cluj Napoca, de șoferul care a surprins momentul. Acesta și-a arătat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Un drum asfaltat din Sibiu se oprește în câmp, la granița cu Alba. Unii au terminat prea repede, alții nu au început

Published

on

DJ 141C  din Sibiu a fost inaugurat, deși se oprește în câmp, la intrarea în Alba. Județul Alba încă nu a finalizat lucrările.

Drumul care trece prin satele Bogatu Român și Broșteni și ajunge la limita cu județul Alba a fost finalizat.

Lucrările au început în luna martie a anului trecut, iar termenul de realizare a lucrărilor a fost de doi ani.

Constructorii au reușit să finalizeze drumul cu jumătate de an mai repede. În aceste condiții, miercuri, autoritățile au inaugurat oficial drumul, anunță…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement