Connect with us

Alba

Alba: Peste 750 de persoane și 550 de autovehicule, verificate prin sistemul eDAC. Ce au descoperit polițiștii și jandarmii

Published

on



Peste 750 de persoane din Alba, verificate prin sistemul eDAC. Verificările au vizat și peste 550 de autovehicule. Acțiunea, derulată pe parcursul ultimelor 48 de ore s-a soldat cu amenzi de aproape 60.000 de lei. 

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Procurorul șef al secției urmărire penală de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Marius Ungureanu, s-a pensionat

Published

on

Procurorul șef al secției de urmărire penală de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Marius Ungureanu, s-a pensionat. 

Președintele Klaus Iohannis a semnat săptămâna trecută decretul de eliberare din funcție a acestuia.

  • ”Decret privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Ungureanu Marius-Mihai, procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, având gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tânăr de 19 ani, prins la volanul unei autoutilitare radiate din circulație, pe un drum din Apuseni

Published

on

Un tânăr de 19 ani a fost prins la volanul unei autoutilitare radiate din circulație, pe un drum din Apuseni. 

Reprezentanții IPJ Alba au precizat că fapta s-a produs la data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 18.40.

Polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, pe DC 185, pe raza localității Sohodol, o autoutilitară ce nu avea aplicate plăcuțele de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani, din Sohodol.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tânăr din Unirea, bătut de unchi, apoi reclamat la Poliție chiar de ei. Ce au făcut polițiștii

Published

on

Un tânăr din Unirea a fost bătut de rude, respectiv de doi unchi. Ulterior, unul dintre unchi a sunat la Poliție și a reclamat că el a fost bătut de tânăr. Polițiștii au clarificat însă situația.

Scandalul s-a produs dimineața zilei de 5 octombrie 2024. Polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizați, prin apel la 112, de către un bărbat de 53 de ani, din comuna Unirea, cu privire la faptul că ar fi fost lovit de către nepotul său, în vârstă de 23 de ani, din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului românesc, pe 6 octombrie. Podgoriile din județul Alba

Published

on

Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului românesc este sărbătorită în fiecare an, în prima duminică a lunii octombrie.

În 2017, Chef Nico Lontraş, Cezar Ioan (jurnalist, autor, fondator al revistelor „Connaisseur” şi Vinul.ro) şi Cosmin Dragomir (autor, fondator al gastroart.ro, prima revistă specializată în cercetarea istoriei gastronomiei şi ospitalităţii româneşti, dar şi al editurii cu acelaşi nume) au propus un „Manifest pentru gastronomia şi vinurile din România”.

Ei au argumentat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement