Connect with us

Alba

Alegeri locale în USR Alba Iulia după plecarea primarului Pleșa. Cu cine ar avea partidul negocieri pentru candidatura la primărie

Publicat



Filiala USR Alba Iulia și-a ales marți, 30 ianuarie noua conducere, la nivel local. Alegerile au venit la scurt timp după ce primarul Gabriel Pleșa a părăsit partidul și s-a reîntors în PNL Alba Iulia. 

Deși nu avea o funcție importantă în cadrul formațiunii, mișcarea lui Pleșa a cauzat o reacție în lanț în cadrul organizației care a fost afectată de o serie de plecări. 

Acesta a tras după el în jur de 20 de membri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

8 idei de amenajare pentru grădină (P)

Publicat

O grădină frumos amenajată poate fi o adevărată oază de liniște și frumusețe. Cu idei creative și puțină planificare, poți transforma orice spațiu într-un colț de rai verde. Iată câteva sugestii pentru a-ți crea propria grădină:

1. Planificare și design

Înainte de a începe orice amenajare în grădină, este esențial să ai un plan bine pus la punct. Alege un stil care să se potrivească cu gusturile și nevoile tale.

Imaginează-ți cum îți dorești să arate grădina ta.

Poți opta pentru un design minimalist, cu linii drepte și plante în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Simpozion despre teologie și medicină la Alba Iulia. Participă reprezentanți ai Bisericii și specialiști din mai multe țări

Publicat

În perioada 13-15 mai 2024, la Alba Iulia se desfășoară a XXIII-a ediție a Simpozionului Internațional de Știință, Teologie și Artă (ISSTA). Tema evenimentului din acest an este Teologie și medicină: dimensiunea bioetică și terapeutică a credinței și a științei”.

Această manifestare academică internațională va reuni nume importante din țară și din străinătate. Vor participa specialiști din domeniul cercetării teologice și al altor discipline socio-umane.

Evenimentul se va desfășura la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat INTERVIU Corneliu Mureșan: Cu bună credință, pentru Alba! E nevoie de un schimb de generații la Consiliul Județean

Publicat

„Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o normalitate pe care trebuie să avem curajul să ne-o asumăm”.

Reporter: Domnule Corneliu Mureșan, v-ați anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Alba. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Mi-am dat demisia din funcția de subprefect pentru că am decis, la îndemnul colegilor mei din PSD și încurajat de mulți oameni din Alba, să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Ferrari făcut praf într-un accident rutier pe DN 1, între Turda și Cluj-Napoca. Doi bărbați au ajuns la spital

Publicat

Ferrari făcut praf într-un accident rutier pe DN 1, între Turda și Cluj-Napoca. Un autoturism marca Ferrari a fost implicat într-un accident produs joi, în jurul orei 18:45, pe DN 1, în zona localității Copăceni. În urma evenimentului rutier, doi bărbați au ajuns la spital.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni.

În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate.

Doi bărbați, conștienți și cooperanți, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe